Alıntı:
Tahir Gürhan tafarından gönderildi
Sevgili Vedat ağabey,
iç sularımızda artık bizim avlandığımız eski sular değil artık.Nerde o eski sazanlar ,turnalar,alalar,yayınlar.Hem SULAR KİRLENDİ VEYA YOK OLDU hemde ağcılar canına okudu derelerin göllerin.Eskiden araç olmadığı için Gölbaşına bile giderken zorlanılırdı.Ama gittiğindede balık tutardı insan.Ankara Gölbaşının sularında kerevit kaynatır yerdik.Şimdi kokudan yanına gidilmiyor.Kalanlarıda ya DSİ katlediyor yada bilinçsiz avcılar.
Maalsef Vedat ağabeyciğim sen denize dört elle sarıl bence...Şimdi motorun gelince sen tekrar zevk almaya başlarsın denizden.Aman pes etme sana yakışmaz....Sevgilerimle
|
Canım Kardeşim
Şu alemde beni en iyi senin anladığını biliyorum,eminim.
Zira seninle aynı dili konuşuyoruz.Bazen benim huysuz ihtiyar davranışlarım olmuştur.İnanki bu davranışımın temelinde seni cok sevmek ve takdir etmek yatar.Bu hissiyatımın eriştiği boyutlar kıskanclığa kadar varmıştır.Ben ici dışı bir adamım.Duygusal biri olduğumda aşikar.Dolayısıyla bu halet-i ruhiye ile sanki seni takdir etmenin,övmenin şahsıma ait olduğu gibi garip davranış ici
ne girdiğim anlar olmuştur.Sanki senin muhteşem avcılığını takdir eden sairlerinin,yeterli derecede bu durumu takdir etmekten yoksun olduğu gibi düşündüğüm anlarda olmuştur.Kendimi arada nezdinde imtiyazlı hissettiğimde olmuştur.Örneğin,Tahirin teknesine kimse binemez ama ben binebilirim sanmışımdır.Sanki bu hakkın sadece bana ait olduğu gafletine düşmüşümdür.
Ne düşünürsem düşüneyim,ne hissedersem hissedeyim,en ufak bir şüpheye düşmediğim,benim bile ifadede zorluk cektiğim tarafın ise erişilmez,ULTİMATE avcılığındır.
Sevgiyle kal canım Kardeşim