Alıntı:
Emre tafarından gönderildi
Anladım. Kurt veya rapala, veya raglou tipi beyaz veya simli silikonlar daha ideal sanırım, Peki boyutu daha uygun olna mesela canlı yemde taktığın gibi boyutlarda olan silikon kefal silikon uskumrunun hiç şansı yok ?
Yani sonuçta sahte dediğimi şey çok iyi taklit edilir ve işlevselliği salınımı ve aksiyonu çok iyi çalışılırsa canlı kadar etkili olabilir. Yani mesela silikon kurta gelen balık başka silikon kefale gelen balık başka olabilir.
Haa bir konuda anlaşalım, bende her zaman canlıcıyımdır. Yani canlı yem olduğu sürece isterse kral sahte olsun gözümde beş paralık değeri yok ancak, tüm söylediklerim canlı yemimiz olmadığı zamanlar için geçerlidir. Canlı yem elde edemediğimiz zamanlarda ispendek değilde trofe peşinde koşmak için naısl bir sahteyle nasıl bir yol izlenir onu merak etmekteyim...
Evet istisnaymış o ve gitmiş ama bir gün o balık geri gelicek ve bu sefer hrşey daha farklı olucak Tahir abi. Ben hep oltamızdan kaçan trofelerin çok büyük balıkların bir gün dönüp dolaşıp oltaya yeniden vuracağına ve her kaybın sonunda bir rövanş maçı olacağına inanıyorum.
Saygılar.
|
Sevgili Emre ,
kesinlikle tavsiye edeceğim büyük boy silikon beyaz ve şeffaf simli 12-16 cm en azından biraz daha büyük kalibre balık atlar.Bahsettiğin silikon kefal ve silikon uskumru williamson markalar boyut olarak çok iddialı.Deniyeceksende misinasını değiştirip dene orijinal takımında neredeyse 100 lük veya 120 lik şeffaf misina var.Ben levrek olsam kesinlikle gülme krizine girerdim herhalde.