Alıntı:
trout baba tafarından gönderildi
Değerli Başkanım
Sen hakikaten terazisi doğru tartan birisin.İş hayatındada böyle olduğun belli.Ben seni takdir ediyor ve seviyorum.Aksi olsa zaten söylerdimde.
Ben arada böyle serzenişlerde bulunurum.Bu iki bakımdan ortaya cıkar.Birincisi hakikaten emek vererek birşeyler yazdığım zaman,olabildiğince soru sorulmasını beklerimki olay tekrar,ede,ede kişinin içersinde yer etsin.Diğeri ise olayı bilerek kaşımaktırki,neticesi aynıdır.
Herkesin bilmesini arzu ettiğim nokta ise,benim asla cevap vermekten,yazmaktan üşenmediğimdir.Bana basit sorularda sorulabilinir,ben onlarada aynı zevk ve istekle cevap veriririm.
Demin birkac kişiyi uğurladım.Üzüntüsü icimde.Gelenlere hemen alışıveriyorum,gittiklerinde üzülüyorum.Bazı forum mensubu kardeşlerim ise geldiklerinde beni aramıyorlar.Bu durum halende sürmekte sebebini anlamak mümkün değil.
Sayın başkanım hoşcakalınız
|
Hakkımdaki düşüncelerin için çok teşekkür ederim Vedat ağabey, karşılıklı olduğunu görmekteyim.
Başımızdan eksik olmayın, sizler balıkçılığın ileri tekniklerini bilen, daha önemlisi bunları öğretenlersiniz. İşte bu hepsinden daha çok önemlidir. Binlerce talebe ve hayran kitleniz var. keşke ben de sizler kadar aktif ve öğretici olabilseydim. Forumumuzda olağanüstü sevgi ve takdirle anılmaktasınız, bunu bilin.