Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-07-2008, 13:10   #21 (permalink)
trout baba
Expert Member

trout baba kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ifade

Alıntı:
Admiral tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili Vedat ağabey, yazdıklarını okuyarak hayata geçiren o kadar çok kişi varki anlatamam. Bak mesela benim bütün konuları okumam gerekiyor, vazifem budur. Ancak benim bile dikkatimden kaçmış ve şimdi okudum bu konuyu. Mesaj yazılmaması bunların öğrenilmediği ve denenmediği anlamına gelmez biliyorsun. 800 kişiye yakın bir görüntüleme var, ve bu forum olduğu sürece, yani sonsuz bir sürede yüzbinler okuyacak bu yazını. Çok kişiye ilham kaynağı olacaksın yazı ve tekniklerinle.
Değerli Başkanım
Sen hakikaten terazisi doğru tartan birisin.İş hayatındada böyle olduğun belli.Ben seni takdir ediyor ve seviyorum.Aksi olsa zaten söylerdimde.
Ben arada böyle serzenişlerde bulunurum.Bu iki bakımdan ortaya cıkar.Birincisi hakikaten emek vererek birşeyler yazdığım zaman,olabildiğince soru sorulmasını beklerimki olay tekrar,ede,ede kişinin içersinde yer etsin.Diğeri ise olayı bilerek kaşımaktırki,neticesi aynıdır.
Herkesin bilmesini arzu ettiğim nokta ise,benim asla cevap vermekten,yazmaktan üşenmediğimdir.Bana basit sorularda sorulabilinir,ben onlarada aynı zevk ve istekle cevap veriririm.
Demin birkac kişiyi uğurladım.Üzüntüsü icimde.Gelenlere hemen alışıveriyorum,gittiklerinde üzülüyorum.Bazı forum mensubu kardeşlerim ise geldiklerinde beni aramıyorlar.Bu durum halende sürmekte sebebini anlamak mümkün değil.
Sayın başkanım hoşcakalınız
Katılınan Yer; Sivrice-ÇANAKKALE
trout baba is offline   Alıntı Yaparak Cevapla