Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-07-2008, 01:08   #1 (permalink)
can akgün
Junior Member

can akgün kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Varsayılan Ustalardan Cevap Istiyorum Lütfen

Bu Güne Kadar Bir çok Kez Baliğa Gitmişsemde Sadece Kulaktan Duyma Sağdan Soldan Uydurma şeylermiş Hepsi Nerdeyse.bu Siteye üye Olduktan Sonra Forumlardaki Değerli Bilgileri Saatlerce Tek Tek Okudum Ve Hiç önemsemediğim Sadece Firdöndünün Ara Parça Veya Kolay Takim Değiştirici Birşey Olmadiğini Ve Bunun Gibi Nice şeyleri Mesela Misinalarin önemini Yani Amatör Balikçilikla Ilgili Aklima Gelebilecek Herşeyi Siz Dostlarim ,abilerim Ve Ustalarimdan
öğrenmiş Bulunmaktayim .vede Dersler Gün Ve Gün Devam Ediyor .inşallah Sinifida Geçerim Yakinda..
Bazi şeyleri Yeni Olarak Kavramaya Başladim.o Yüzden Sizlerden Yardim Bekliyorum.benim Elimde Bayaği Eskiden Aldiğim Ve şimdiye Kadar çok Istavrit Izmarit Ve Aklima Gelmeyen Bir Sürü Ufak Balik Tutmuş Olduğum Shakespeare Firebird 070 Makinam Var.bunuda O Zaman Satin Aldiğim Yerden Tavsiye Etmişlerdi.en Pahalisi Olsun En Iyisi Olsun Demiştim Bunu Vermişlerdi .siteye üye Olduktan Sonra Daha Forumlari Okumadan Yani 10 Gün önce.yeni Bir Kamiş Aldim Bu Makinama.bu Kamişinda Markasi Albastar Aries 3281*500
Action:360 100-200gr Atari Var.fakat Yeni Bir Makine Ve Yeni Bir Kamiş Daha Edinmek Istiyorum.bunlari Almak Istememin Sebebi Kiyidan Istavrit,izmarit Ve Ayni Zamanda Biraz Daha Büyük Olan Lüfer Gibi Baliklari Yakalamak Istememdir.kamiş Ve Makine Için önerileriniz Nelerdir.birde Serdar Abini Forumlarda Verdiği Bilgilere Dayanarak Soruyorum.makinama Başlangiç Olarak Hangi Marka Dyneema Misine Vede 0.30 Mu Yoksa Daha Incemi Hangisi Sardirayim.bugünü Balikçiliktaki Dönüm Noktam Olarak Görüyorum.
Bu Siteye üye Olmasaydim Belkide Sizler Gibi Değerli Vede Bilgili Abilerim Ve Kardeşlerimle Tanişamaz Vede Eskisi Gibi Neden Olmuyor Neden Yakalayamiyorum Demeye Devam Edecektim. Bu Arada Bu Siteye üye Olan Bayan Arkadaşlarada Ayip Olmasin Ablalarim Ve Kiz Kardeşlerimede Teşekkürler
şimdiye Kadar Sorduğum Ve Daniştiğim Konularda Bana Yardimici Olan Cevap Yazan Tüm Kişilerede Teşekkür Ederim.
Tavsiyelerinizi En Kissa Zamanda Bekliyorum....