Evet sevgili sazancılar 11 temmuzda carpcı dede ile yola çıktık, saat 22:00'de avlağımıza vardık...
kampyerimizi kurduktan sonra yemleme yapıp oltalarımızı suya attık ve yemek faslına geçtik...
O gece hiç vuruş olmadı, sabah olmuştu kahvaltımızı yaptık ve bekleyişe devam ederken ilk vuruşu aldık fakat balık tam sahile ulaşmışken attığı kafayla iğneden kurtulmayı başardı...
Kaçan balık büyük olur espirisi yapa yapa öğlen olmak üzeriydiki bir vuruş daha ve sahile çektik, gelen balık yüzümüzü güldürdü ve poyraz başladı güneş batımına kadar süren poyraz şiddetini azaltmıştıki ii bir vuruş aldık ve çekmeye başladık, balık vurduğu andan itibaren ii kafalar atıyordu sahile getirene kadar etrafımdaki bütün balıkçılar yanımıza geldi biraz moralim bozuldu çünki her kafadan bir ses çıkınca kendi söylediğimi duyamaz olmuştum...
Neyseki baığı çektik çok harika bir aynalıydı (dede eve götürdüğü balıkları tarttırmış oda 6,300 Gr. gelmiş) balığı bağlayıp suya saldık salih geldi o heyecanla keşke 5 dakika önce gelseydin derken yanımdaki diğer olta gerildi ve bingo salihinde gelmesiyle heyecanımız dahada büyüdü o balığıda sahile aldık...
Akşam yemeğimizi yedik ve bekleyiş devam ederken gözlerim beni dinlemez oldu, ben uykuya giderken salihi nöbetçi bıraktık fakat rüzgar şiddetini dahada çoğaltmıştı sabah 04:00'de uyandım ve nöbeti devraldım...
Salih çok güzel bir sabah kahvatısı hazırladı bekleyiş devam ederken bir vuruş daha aldık çok harika bir pulluydu, havadaki rüzgar yine şiddetlenmeye başlamıştı öğlenede az vardı dede artık gidelim demeye başladı bende oltalarımızı toplayalım yemli olanları geriye atalım dedim, öylede yaptık suda iki olta kalmıştı artık beklemeye devam...
Rüzgar durulmaya başladı ve bingo bir vuruş daha aldık onuda sahile aldıktan sonra geri dönüş yolculuğu için hazırlıklar başladı bu bizim için çok harika bir anı olmuştu o ortamdaki yaşananlar paylaşılan değerler ve anlar unutulamaz...
kullanılan takımlardan bahsedelim...
makarada asso misine...
1.takımda Mad anti tangle sistem kullandım, takımdaki ip berkley'in Whiplash pro örgü ipi owner iğne ve fırdöndülü kurşun kullanılmıştır...
2.takımda ip yine berkley iğne yine owner kurşun ise cormoran helikopter 100 gr. kullandım...
3.takımda ise ip yine berkley iyne owner kurşun gezer olarak kullanılmıştır...
bunların üçüde çalıştı ama ben Mad anti tangle sistemden çok verim aldım tavsiye ederim firar bunları iyiki getirmiş...
sahile çekilen toplam beş balık var bunların en büyüğü aynalı olan 6,300 ğr. pullu 4,900 ğr. diğer aynalı 1,800 ğr. bunları dede götürdü diğer ikisinide salih götürdü 5 kğ. pullu diğeri ise 3,800 ğr. pullu...
ben balık yemediğim için balık götürmedim...
ve videoları seyretmek için linklere tıklayın...
1...
http://www.izlesene.com/video/carp%2...-team-1/419014
2...
http://www.izlesene.com/video/carp%2...ns-team/420240