Alıntı:
atakanatakan tafarından gönderildi
Meraklılarına duyurulur...Tamiya plastic model co' nun en çok satan modellerinden manta-ray..Bütün ürünler kumandası ve arabanın tüm parçalarının montajı el ile yapılmıştır(kumanda amortisörler motor vs vs..) Saatte 35km hız yapabilen aracın istenirse yetkin kişilşer tarafından hız knotrolörü devre dışı bırakılarak ayrıca motor değişikliği yapıp batarya yerine benzin kullanılarak 60 km/s ulaşmak mümkündür..Bu aracın bir üst modeli olan Top-Force aracından,ünlü rallici İskender Atakan' da 3 adet bulunmaktadır..
Not:ürün 94 yılında Akmerkez Tamiya mağazasından kdv dahil 1118 dolara alınmıştır...
Kullanacak yerim olmadığından dolayı satışa çıkardım..satış fiyatım pazarlıksız peşin 275 ytl dir..
|
Sevgili Atakan,,,,
Uzun yıllardan beri modelciliğe gönül vermiş ve bir zamanlar ülkemizin önemli Model mağzalarından biri olan Mustang Hobbies' in kuruluşunda görev almış bir kişi olarak satış ilanına, kişilerin yanlış yönlendirilmemesi ve mağdur olmamaları adına bazı küçük ilaveler yapılması gerektiğini düşünüyorum.
1 - Bu aracın kesinlikle bir oyuncak olmadığının kullanıcı tarafından iyi bilinmesi gerekmektedir.
2 - Şu anki elektrikli kullanımı ile bir pil dolumunda yaklaşık 15 dakika randımanlı kullanılacağı varsayıldığında; Yanında kaç pil verdiğini , şarj aleti olup olmadığını, şarj aletinin bulunmaması durumunda alacak arkadaşın hızlı şarj cihazı ve yedek piller için daha ne kadar bütçe ayırması gerektiğini ayrıntılı olarak belirtirsen ortaya çıkacak
sürpriz bütçelere hazırlıklı olması gerektiğini anlaması daha doğru bir satış yöntemi olacaktır.
3-
Elektrikli olarak satılan bir modelin Patlar motorlu bir modele dönüştürülmesi hangi ustanın elinde olur ise olsun tam bir fiyasko olacaktır. Ayrıca bu motorların çalıştırılması ve kullanılması için ihtiyaç olan malzemeler (Motor, Buji, Buii Isıtıcısı, Yakıt, Starter vs) yaklaşık 300 - 400.YTL ek bütçe getirecektir
Sevgilerimle,