Yalnız Mesajı Göster
Eski 23-07-2008, 22:28   #6 (permalink)
atakanatakan
Member

atakanatakan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008

Alıntı:
MURAK tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili Atakan,,,

Bahsi geçen makina ile ilgili fazla bir bilgi veremiyeceğim çünki hiç kullanmadım. Ancak yazında dikkatimi çeken bazı hususlar ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum izninle,

Öncelikle 23 yıllık bir Daiwa makina ya sahip olduğun için çok ama çook şanslısın. Ona gözün gibi bak ve koru. İlerde çocuklarına bırakacağın harika bir anı ve kolleksiyon parçası olacaktır.

Balık olduğu yerde her takım ve makina ile balık alacaksındır. Onun için senin tabirin ile şimdinin sahil oltacıları bu takımdan birşey olmayacağını söylemelerine çok kulak asma.

Kaliteli ve yeni takımlar ile avlanmanın keyfi ve avantajları tabiki tartışılmaz. Bu tamamen oltacının bu işe ayırdığı zaman ve bütçe ile ilgilidir.

Yeni yatırımlar yapmak istersen forumda yazan Makina ve Kamışlar ile ilgili bölümlerde epey işine yarayacak bilgiler bulabilirsin.

Öneri istersen de elimizden gelen yardımı bizlerden alabilirsin. Yeter ki nerede, ne şekilde ve ne avlamak istediğini bize anlat.

Bir de mesajlarına hemen cevap alamadım diye küsme Sorunun cevabını mutlaka alırsın..

Sevgilerimle,
murak abi tavsiyelerin için teşekkürler..zaten bu makina bana babamdan kalma yıllardır duruyo kenarda yeni yeni bende kulelyie boğaza çıkmaya başladım..tabi kamışta sıkıntılar yaşanıyo illaki..ufak olduğunda dolayı falan..ileriye atışlar yapamıyorum çok fazla..seninde söylediklerinden anlayacağım oki; ben bu makinayı temizleyip bi güzel sakliyim..ama boğaz için daha farklı surf tabir edilen bir kamış bakayım)

kadıköy/1985
atakanatakan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla