Alıntı:
muzrak tafarından gönderildi
Önerinize teşekkürler. Ama cevapta bahsettiğiniz anlamda bir üslup yoktu, böyle bir kasıt da yoktu. Olan olmuş sipariş verilmiş zeten yapacak bir şey yok anlamında yazılmıştır. Ürünün satın alınmış ve kargolanmış olduğu önceki mesajlarda yazıyor olmasına rağmen bu şekilde öneride bulunmanızda sizin üslubunuzu bizim sorgulamamız gerekmez miydi? Ayrıca Shimano çok özel birkaç seri dışında Japonya'da üretim yapmamakta, içerde ürettiği serileri dışarı satmamakta, dışarda - Malezya v.s.- yapılan üretimlerin tamamı da gene kendi mühendislerinin denetimi altında yaptırılmaktadır diye biliyorum. Rastgele...
|
Sn muzrak bu satın alma içerisi dışarısı malesef yok ben yazılanı çizileni harfi harfine okudum yinede yerli bir makine(alba,remixon) ile hiç bir farkı olmayan malezya üretimini siz balık sevdalı dostlara yakıştıramam dan dolayıdır,size 20 yıldır shimano kullanan ve koleksiyonunu yapan bir oltacı olarak,demokratik bir ortam olduğuna inandığım bu mecrada,bende erken veya geç farketmez fikrimi söylemek istedim,sadece kısa vadede sizi memnun edecek bir performansa sahip olan bu büyüklükte bir makineyi ve hayli uzun kamışı,yıllarca(12 yıl) bölgenizde sudak ve kasna (t.s.kefali)avlamış ve hatırı sayılır trofeler yakalamış bir anadolu balıkçısı olarakta fazla buldum,işte bütün olay bu HAKLISINIZ pişmiş aşa su kattım,ama iyi balık avcısı zaten balığa 1 tek takım ile gitmez,2. bir satın alma ihtiyacı duyduğunuzda bu sefer erken davranıp en efektif sonucu alabileceğiniz 2.bir takım sahibi olmanıza katkıda bulunmayı çok arzularım,trofelerle süslü bir yaşam diliyorum hayırlı olsun RASTGELE