Yalnız Mesajı Göster
Eski 18-07-2008, 21:41   #1 (permalink)
foranimation
XX ÜYELİK İPTAL XX

Giriş: Apr 2008
Thumbs yukarı Hammam cafe full resimler

davete gelen arkadaşları aygün ağbinin amerikadan (ebay adlı siteden) satın almış olduğu malzeme çantasının hikayesi karşıladı ;

çeşitli sair kandırıcılar(sahteler,kaşıklar),iğneler,flasherlar ve diğer ilk defa gördüğümüz made in america balıkçılık malzemeleri ;

genel görünüm

genel görünüm

genel görünüm

genel görünüm

memos & admiral ve adminimizin kardeşi murat bey{ ağbi kardeş gelen tek ben varım sanıyordum }

hunter mustafa ağbi & foranimation & sazancıı ibo ağbi ve av. oral ağbi

işletme sahibi aygün ağbi ve sevgili adminimiz tam ortalarındaki tahir ağbi ince mevzular { tiyo : amatör balıkçılığın kaderini değiştiricek konuşmalar }

hunter mustafa ağbi & burhang ve misafiri Erdal Darcan
bey ( bir şişe şarapla gelmiş misafir dediğin böyle olur )

foranimation & kardeşim şahin {life}

admiral & kardeşi

tanbay & akagül ( tanbay ve aytaç ağbilerim )

rakı varsa balıkta var balık yoksa rakı gene var hakan ağbi & memos kaptan

can ağbi ve hakan ağbilerim

murak & foranimation (usta ve çırak )

sevgili adminimiz hüseyin ağbi hararetli bir şey anlatırken yakaladım o esnada şeref ağbi acaba ne düşünüyordu

sıkıldım bir poz al dedim biradere

emre ve kız arkadaşı sonay hanım{başımın belası gelir gelmez ilk beni gördü }

sevgili murat kılıççöte {murak } yakın takibe alırken spin makineyi aramızda kalsın çoktaaan bir adet bu makineden sipariş vermiş bile

murat ağbi 2. şişeyi devirirken ( flash back yapıyor )

sazancıı & foranimation ( kim çekmişse artık beni böyle )

günün en neşeli ismi murat ağbim { daha ondan 100 e yakın resim alıcaz elinden düşürmedi makineyi 333 deeeeeeeee!!!

OWTİ & FATAL ERROR sonradan aramıza katılıdılar süper oldu t-şörtlerimizide aldık unutma kanka m beden bana

ibrahim bey ve oral bey {szancıı & oral }

fotorafçılar ; foranimation,murat ağbi ,sazancıı ve oral ağbi / kurgu ; foranimation

yapımcı : Aygün Başarır / organizatör ; Murat Kılıççöte / yönetmen ; Tahir Gürhan

hammam cafe personeline ve bizzat gidip kendim görüp mutfakda titizlikle mezeler,salatalar,aperatifler ve balığı harika yapan sevgili emin ustaya ve mekan sahibi ;gerçek bir amatör balıkçı ruhuna sahip olan aygün ağbiye balıksevdası.com üyeleri olarak teşekkür ederiz sağolun varolun .....

Bu mesaj en son " 19-07-2008 " tarihinde saat 00:15 itibariyle foranimation tarafından düzenlenmiştir....
foranimation is offline   Alıntı Yaparak Cevapla