Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-06-2008, 09:59   #1 (permalink)
Hakan Özden
Expert Member

Hakan Özden kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
Varsayılan Geleneksel Muhabbet Buluşmasi 26/06/2008 Perşembe

İki haftadır süregelen konuşmaların tartışmaların ardından muhabbet buluşması gerçekleşti. Yeni seçilen mekanın da olanakları gereği eski yeri çok fazla aratmadı. Gruplar halinde Beşiktaş’a intikal eden arkadaşlarımız ile buluştuk. Yeni aramıza katılan arkadaşlarımız ile tanıştık. Eskilerle hasret giderdik. Hoş gelebilirim dediği halde gelemeyen arkadaşlarımız olduğu gibi sessiz sedasız gelen arkadaşlarımızda oldu. Toplantının başlamasından sonra tüm işleri halledip içeceğimi yudumlamaya başladığımda ortamın biraz dışına çekilerek sessiz sedasız izledim. Bir grup muhabbet ederken diğer taraf kahkahadan kırılıyordu. Toplantıya katılan arkadaşlarımın yüzünde gördüğüm tebessüm benim için her şeyden önemliydi.
Suat Ağabeyimiz gerek tariflerle gerek fıkralarla,
Tahir Gürhan üstadımız anlattığı tarif ettiği tecrübeleriyle
Adaşım Finlandiya’dan kalkıp gelen arkadaşımız özlemiyle
Karamurat her zamanki samimiyetiyle
Kubilay ve eşi Tülay Hanım doğallıkları ve sevecenlikleriyle
Yaşar kardeşim her zaman ki ağırbaşlılığıyla
Mehmet , Bayram ,Ali Emre,Tayfun,Emre(owti),Murat ,Haldun neşeleriyle,
Adminlerimiz Hüseyin ve Hamdi sıcak tavırlarıyla
Toplantılarımıza ilk defa katılan Murat Ağabeyimiz, Şeref Ağabey, Derya ve Aytaç arkadaşlarımız kim kimdir tanımaya çalışmalarıyla gecemize renk kattılar.

Gelen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Kazara unutulan varsa dostlarımdan özür diliyorum. Yoğun iş temposundan dolayı bugün aranızda olamayabilirim. Resimleri ekleyecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

Sağlıcakla kalın