Alıntı:
denizci_87 tafarından gönderildi
Vedat Amcam bu güzel yazınız için sizi tebrik eder ; teşekkür ederim... Evet gün gerçekten de teknolojiyi kullanma günüdür. Bunu Sivrice ' ye geldiğimde Orhan Amcamla çıktığımız balık avında birkez daha anladım. GPSte iki tuş hareketi ile istediğimiz meraya kolayca gidip BALIK BULUCU sayesinde çok kolay bir şekilde balığı takip ettik..Ve bunun üzerine ben de bir GPS ve çift ayna ( 50 / 200 khz ) bir balık bulucu alarak teknolojiyi küçük tekneme getirmeye çalıştım. Şimdi sıra balık yapan meraları bulup kaydetmeye geldi.  Bence artık her tekne sahibi amatör balıkçı da bu tip teknolojik cihazlar olmalı diye düşünüyorum...Görüşmek üzere saygılarımla...
|
Sevimli ve Saygılı delikanlı.
Herşeyden önce hicbir kimsenin ilgi göstermediği bu yazımaki, basma kalıp bilgiler yerine,hakikaten konu hakkında yüklendiğim bütün tecrübemi ortaya koyma amacındaydım, yerinde cümleler iceren mesajın icin sana teşekkür ediyorum.
Belki bazı noktaları,kerelerce anlatmış olabiliriz.Ancak heveslilerin bu şekilde yeterince hic olmazsa teorik olarak birşeyler edinmelerini yolu budur düşünmüş ve bu şekilde hareket etmenin uygun olacağına karar vermiştim.
Anlaşılıyorki pekde lüzum yokmuş.
Yeni teknem geldi,ilk sana yazıyorum.Uygun motoruda monte edildiğinde,bahsigecen cihazlarla donatıp ava hazır hale getireceğim.
Maddi birikimi olamayan bir adamım.En önemli sebebi,zamanında herşeyi ikinci plana atıp,balık peşinde koşmamdır.Asla bu dereceye cıkmasını önermediğim,tutkunun bu boyutuna ermemden itiraf etmeliyimki,herşeye rağmen hoşnutum.
Bir müddet hicbir mesaj yazmama kararı aldım.Yeni teknemin somut neticelerini ortaya koymaya azimliyim.
Geldiğinde sevimli cemalinden beni mahrum etme.
Sevgilerimi sunuyorum