Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-06-2008, 05:55   #1 (permalink)
foranimation
XX ÜYELİK İPTAL XX

Giriş: Apr 2008
Mesaj herşeyden önemli tek gerçek sağlımız hakkında....

yazıma başlarken sağlığın herşeyden önemli olduğunu ;sağlıksız bir balıksevdalısının dünyanın en ustasıda olsa fayda etmiyeceğini belirtmek istiyorum...

arkadaşlar herşeyin aşırısı zararlımıdır nedir bilmiyorum yada bilinçsizmi haraket ettim nasıl bu duruma düştüm inanın hala şaşkınım...hayatımda dişciden başka doktor görmeyen,hastaneye bile sadece ziyaret amaçlı giden birisiydim bugüne kadar....

eğer uzun yıllar balık avıyla alakanız yoksa yada elinize ilk defa kamışı alıp bir kaç sallayışdan sonra bu hazı kapmayı görün....benimde başıma gelen bu...

gece rapalayla saldırmasıydı akabinde sabah istavritine merhaba demek ve sırası ile günü gününe kendinizi bu işe bu zevkli hobiye veriyorsunuz...ben buna hobi diyorum çünkü zevk alıyorum kafamı dağıtıyordum...

bu geçen günlerin birikimi sonucu bazı günler rüzgara maruz kalmam bazı günler sıcaktan terlemem vesaire vesaire nedenlerini tam olarak bilemiyorum sonuca gelmek istiyorum 3 gün 3 gece üst üste acil servise kaldırıldığımı biliyorum...müthiş bir acı çektiğimi (sancı) biliyorum...ve bir sürü maddi ve manevi kayıp....

buna rağmen dün gece saat 4 gibi taksi işi yapan arkadaşımı arıyıp beni kuleliye bırakmasını rica ettim 2 saat bile olsa sabah balığını alırım keyfim yerine gelir diye hesap yapıyordum...ve nitekimde çocuk geldi zor ikna ettiler beni kardeşimle beraber...aynaya tekrar bakıp evet haklılar ne kadar salak işler yapıyon haldun yat dinlen diye hayıflandım...

bugün 5.günü...ve moralim sıfırın altında çünkü hala kötüyüm ve kötü hissediyorum ...azda olsa sancım var...kime isyan ediceğimide bilemiyorum çokmu zor ya bir adamı fişek gibi yapmak ?onca serum yedim iğneler yapıldı ilaçlar içiyorum hala kötüyüm bu beni deli ediyor...

aklınıza gelebilecek her tür tahlil,ultrason.röntgen yapıldı ;tahlillerde kan,idrar ve gaita tertemiz çıktı, ultrasonda organlar incelendi tertemiz çıktı belki midede yara yada ödem vardır diye...yada bağırsaklarda bir sorun vardır diye detaylı bir ultrasona girdim ama oda temiz çıktı...en son röntgende gaz çıktı...sol tarafımda gaz birikmesi sonucu oluşan ve bu gazın organları sıkıştırması sonucunda oluşan müthiş bir acı....

minicik bir sorun belkide büyükdür bilemiyorum beni bitirdi arkadaşlar...40 sene düşünsem aklıma gelmezdi böyle bir sorunla savaşıcağım....şuan bu yazıyı yazarken bile kasıklarıma kadar bir ağrı vuruyor hafiften ama...2-3gün önceki gibi olsa zaten acildeydim yeniden...

herkesden çok dikkatli olmasını diliyorum...sigara içenlerin sigarayı bırakmasını her koşulda herşeyin normalini yapmaya ve sağlığın nekadar önemli olduğunun altını çizmek istiyorum...

yemin ettim bu dertten kurtulur kurtulmaz güzel bir salonda spora başlıycam yememe içmeme herşeyime dikkat edicem...isterdimki bu kabus gibi 5 günü yaşamasaydım....inş en kısa zamanda düzelerim ve daha bilinçli havanın durumuna göre giyinip öyle balığa çıkarım...

çok özledim tam 10 gün oldu elime kamışımı almayalı
foranimation is offline   Alıntı Yaparak Cevapla