Alıntı:
sunny tafarından gönderildi
Murat Abi teşekkür ederim yorumunuza, Dedra 3'ün hakikaten de kalitesi belli.Bahsettiğim Trenia Sirenia kamışı ben sadece nette gördüm,fiyatı diğer İtalcannalara göre çok daha uygun olduğu için merak ediyorum kalitesini.
Kamış için imkanım max. 200 ytl. Bütçem müsait olsaydı Dedra 3'ü tereddüt etmeden alabilirdim.
|
Alıntı:
emirhan tafarından gönderildi
merhaba italcanna kamışların türkiye satıcısı şuanda kısık balık ben yeni
kombat aldım toplam agırlıgı kamışın 260 gram muhteşem bişey
normalde satış fiatı 220 euro yüzde 15 indirim yaptılar 180 euro gibi aldım
ama bu kamışla atış zevkini herkez tatmalı kesinlikle bunun yanında sert hard kamış isteyene future serisi de vardı evo serisi black fury serisi toplam 6 model var herkes görmeli
,
|
Sevgili Emirhan,,,
Kesinlikle sana katılıyorum. Italcanna bütçesini ayarlayan her oltacıda olması gereken bir kamış. Ben de Dedra-3 ten sonra başka surf kamış kullanamıyorum. Ancak Sunay arkadaşımızın bütçesi 200.YTL ile sınırlı olduğu için Shimano da karbon kamış alternatifleri önerdim kendisine. Sonuç olarak Shimano hafife alınacak bir marka değil.
İtalcanna Türkiye ithalatçısı ile ilgili açıkçası çok idda edemiyeceğim. Dediğin gibi bu kamışları Kısık ta getiriyor, Seafari Fishing de. Her ikisine sorduğumuzda da ithalatçı biziz diyorlar
Sevgilerimle,