evet arakadaşlar Köprüköy organizasyonundan bu yana balığa çıkmamıştım yine bir nöbet çıkışı 24 saatlik uykusuzluğun ardından ekip arkadaşım SAFEN uğurla birlikte akşam üzeri 4 civarı balığa gitme kararı aldık.Tüm hazırlıkları yaptıktan sonra sazan için küspeleri ayarladık'ki sazan aklımızda yoktu sırf deneme amaçlı saat 5te yola çıktık av bölgemizi burda ifşaa etmiyorum çünkü buradan beni takip edip sonra o bölgede katliyam yapan sözde avcılar var.
saat 6 civarında av bölgemize vardık salmalarımızı attık ve hazırlıklarımızı bitirdikten sonra hava iyice kararmadan biraz at çek yaptık inanılmaz ama balıklar yeme yıllardır aç kalmış gibi saldırıyor.fakat balıklar limit altı ve çok hırçın bu şekilde 1 saat kadar avlandıktan sonra dinlenmeye geçtik semaverde çay ve mangalda sucuk keyfinden sonra sabahın olmasını beklemek üzere biraz şekerleme için arabaya geçtik fakat sohbet sigara birde arkadaşın horultusu eşliğinde sabahı ettik.
Herkese rast gele
sabah saat 6 da tekrar avlanmaya başladık yemimiz mister twister kurt tamamen beyaz sürekli at çek yapıyoruz balıklar teker teker oltayı yokluyor fakat maalesef karaya çıkartamıyoruz

muhteşem hareketliler ben yıllardır avlıyorum ama bu kadar hareketli turna görmedim havaya sıçramalar oltaya attığı pikeler muhteşem balıklar nedendir bilmem ama çok ufak o bölge iri balıklarıyla bilinir üstelik trofe sayılacak kadar irileriyle bu arada 2tanesini aldık ama 30 35 cm kadar bu balıkları sırf fotolamak için elimizde tutuyoruz saatler geçerken balıklarda saldırmaya devam ediyor yine kenara kadar getirip getirip kaçırıyoruz ama onun da bir güzelliği var oda balığın doğal hayatında bizleri mağlup etmesi.bu mağlubiyetlerin biraz fazlalaşması tabi canımızı sıkmıyor değil ama olsun önemli olan o andaki heyacanı yaşamak ve bizde bunu fazlasıyla yaşadık.
günün sonunda arkadaşımla kısaca bir balık muhasebesi yapıyoruz tutulup geri bırakılan 2 kıyıya kadar getirilip kaçırılan balık sayısı13.av alanımızın ve bıraktığımız balıkların fotolarını önümüzdeki günlerde eklemeye çalışırım.