Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-06-2008, 16:58   #7 (permalink)
araştırıcı
Member

Giriş: Apr 2008

Alıntı:
hakan tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yuzusunde bi sorun yoksa,rengi solmus,parlamiyor filan bunlar pek önemli degil bence+en pahali wobbler rengi solmus,uzeri yuzlerce balik disi izleriyle dolu olan wobblerdir,arastirin bakin Simdi orjinal woobler boyalar toz halinde posetlerde satiliyor avrupada tahminim Turkiyede bulursunuz,fakat olmazsa bu orjanalini birebir tutan metalik araba boyasidir,wobblerin boyuna,detayina göre 2 veya 3 milim capli kalem puskurtuculerle boyayi acik tonlardan koyu tona atarsiniz ve puskurtucu badger kullaniyorum 7cc hacimle bir anda cok sayida wobbler boyanir,uzerine sivi cilayi kuruduktan sonra atttiniz olay bitti(atmasanizda olur)Ben yuzlerce wobbler yaptim.Siz nette badgeri bi arastirin,aradiginiz yanitlari bulacaksiniz
merhaba Hakan bey...

Konuya İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim..

At-çek yaparken ve sürekli benzer balıkları kullanırken; sahte balıkların belli yerlerinde çiziklerin daha fazla olduğunu görüyorum... Bu renk bütünlüğünü bozuyor.. Hatta bazan boyası kalkmış balıkla yeniye yakın balığı yanyana atttığımızda balık yeni olanı alıyor... Bu tecrübelerden yola çıktım...

Yazdığınız "en pahalı Vobler konusunda" düşüncelerinize katılmakla beraber bu woblerlerin eşit orantıda renk tasarımı taşıdığını düşünüyorum...

En güzel dileklerimle

Rastgele..

"Gel sen, ne çektiğimi, birde bana sor...."

A Rh + 1975
Doğu Akdeniz
araştırıcı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla