Yalnız Mesajı Göster
Eski 10-06-2008, 23:58   #9 (permalink)
kılıç
Expert Member

kılıç kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007

Alıntı:
kurbagaprens tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Merhaba Balıkçı Dostlarım...

Organizasyonlar bölümüne şöyle bir göz attım ama anadolu organizasyonlarının biraz zayıf kaldığını gördüm. Tamamen merakımdan sesli düşünüyorum. Acaba anadolu insanı bu tür aktiviteler için bir canlılık gösteremiyor mu yoksa BalıkSevdası'm merkeziyetçi bir anlayış mı sergiliyor Gerek Adminleriniz gerek se üstadlarımızdan Karadenize yönelik organizasyonlar bekliyoruz. Benim gibi acemilerin can attığı bu tür organizasyonlardan biz de faydalanalım. Bizim de dostluklarımız pekişsin.

Herkeslere Rast Gele...
sevgili Ergin aslında ben bu konuyu uzun zamandır düşünüyorum acaba diyorum neden bizler bulunduğumuz bölgelerde organizasyon yapmıyoruz ekibi bir araya getirip güzel işlere imza atamıyoruz.sonra düşünüyorum katılım sayısı olarak istanbul biraz ağır basıyor ve burada daha sık organizasyon oluyor.aslında bizde Çorum team olarak belli zamanlarda organizasyonlar yapıyoruz ama sayı kısıtlı olduğu için katılım çok fazla olmuyor sayı 5 biledin8 oluyor daha fazlası olmuyor ama benim düşüncem mesala yakınlık olarak bi yuvarlak çizer isek Çorum merkez üssü olursa Amasya, Tokat , Ankara, Samsun, Sinop, Kastamonu, Kırıkkale saydığım bu sekiz ilden katılım olsa ve aramızada gideceğimiz avlağı ve yapılacak av hakkında mutabık kalınır ise bence süper bi organizasyon olur hem birbirimiz daha yakından tanıma fırsatı olur hemde örnek bir organizasyon teşkil edecektir.sezonun açılmasına pek fazla bir zaman kalmadı sen konuyu aç ilk destek benden arkandayım Ergin kardeşim biz bunu başarabiliriz.

haksızlık karşısında sessiz kalan dilsiz şeytandır.
kılıç is offline