Yalnız Mesajı Göster
Eski 10-06-2008, 21:16   #2 (permalink)
Admiral
Administrator

Admiral kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007

Alıntı:
kurbagaprens tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Merhaba Balıkçı Dostlarım...

Organizasyonlar bölümüne şöyle bir göz attım ama anadolu organizasyonlarının biraz zayıf kaldığını gördüm. Tamamen merakımdan sesli düşünüyorum. Acaba anadolu insanı bu tür aktiviteler için bir canlılık gösteremiyor mu yoksa BalıkSevdası'm merkeziyetçi bir anlayış mı sergiliyor Gerek Adminleriniz gerek se üstadlarımızdan Karadenize yönelik organizasyonlar bekliyoruz. Benim gibi acemilerin can attığı bu tür organizasyonlardan biz de faydalanalım. Bizim de dostluklarımız pekişsin.

Herkeslere Rast Gele...
Bunlar İstanbul organizasyonları olarak geçer, Avrupa-Asya olarak bakarsak o baktığımız şey ne ise fazla göremeyiz.

Biz her iki bölgeyi de ihmal etmemeye çalışıyoruz.

Ben admin olmadan önce moderatördüm, ondan önce senior member. En büyük icraatlarımı Senior Member iken yaptım aslında. İnsanlar neden hep bizden bir şey bekler hala anlamış değilim. En azından ben bu tarz bir member olmadım, paso org düzenliyordum, başlığı açıp isimleri yazıyordum. Ne adminler ne modlar beni bu anlamda ilgilendirmiyordu.

Aç başlığı yap organizasyonunu, olay bu. Ben hep böyle yaptım, gelen gelir ben buradayım diye. İllaki birileri geldi, geliyorlar yani. Doğal davran , organizasyon tekeli bizde değil, bu yanlıştan bir türlü kurtulamadık. Ben ne Member dim ama üff ya....

Admiral is offline