Merhaba arkadaşlar,
Samsundan Ergin ben, 79 doğumluyum, amatör oltacı olmaya çalışıyorum

Samsun'da Ticaretle uğraşıyorum. Sohbetlerimde resmiyetten çok samimiyete inandığımdan Bey yerine Abi, Abla, kardeşim, Dostum gibi tamlamaları kullandığım çoktur.
Umarum bu kez doğru adresteyimdir; Çünkü üye olduğum bir çok forumda maalesef topicler çok durgun. Bende durgun denizleri sevmediğim gibi durgun forumları da sevmiyorum maalesef.
Açık konuşmayı severim. 1,5 (birbuçuk) forumdan uzaklaştırıldım

Birincisinden "Neden verdiğiniz fotoğraflarda sigara ağzınızda yada ölçü birimi olarak sigara paketini kullanıyorsunuz" dedim. Üslüpta herhangi bir problem olmamasına rağmen banlandım. Diğerinden de maalesef ürünler için verdiğim linkler Reklam Amaçlı olarak görüldüğünden (Firmanın Ticari Adı benim İsmim olduğundan sanırım) görüldüğünden birkaç mesajım editlenmiş ve önüne gelen aynı uyarıyı yaptığından şu aralar uzaklaştırılmak üzereyimdir sanırım. Burada eklemek isterim hiçbir balıkavı malzemesi satan firma ile uzaktan yakından ilişkim bulunmamaktadır. Halı-Çeyiz-Züccaciye-Mefruşat üzerine faaliyet gösteren bir firmam var. İsim vermiyorum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
Uzun oldu ama güzel olmuştur umarım.
HERKESE RASTTTTGELEEEE....