Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-06-2008, 21:26   #8 (permalink)
Uzm.Dr.Rastgele
senior Member

Uzm.Dr.Rastgele kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007

Sevgili Yaşar, hakikaten çok önemli bir konu hakkında oldukça detaylı ve doyurucu bilgiler vermişsin... Her zaman olmasa dahi, zaman zaman tekne tutmasından mağdur olan bir kardeşiniz olarak, ben bu işi senin yazında da bahsedildiği üzere ''antihistaminik '' gurupdan bir ilaç ile hallettim ...

Dostlar ile yaptığım video paylaşımlarından da hatırlanacağı üzere, Tekne ile çıkarken avlak üstünde tam vaktinde olabilmek için, oldukça erken bir saatte bağlı olduğumuz limandan demir alıp, tekneye yol veririrz...Ve, ben bahse konu ilacı yola çıkmadan en az bir saat önce mutlaka almış olurum...Allaha şükür 3-4 seneden beri de hiç bir terslik yaşamadım....

Ayrıca tekne cemaaati ha bre yer içer iken, ben mümkün olduğunca az yerim... Ve çok yakın bir noktaya asla uzun süre bakmam...Diyelim, hava oynak bir hava ve misina bayağı bir karışmış..... Hiç uğraşmam, toplar hemen çantaya koyar ve hemen yedeklerden birini kullanırım... Çünkü geçmiş tecrübelerimden bilirim ki, ben o üç kuruşluk misinayı 5-10 dakika uğraşıp açmaya çalışırsam ; tıbkı oynak bir havada tekne üstünde kitap okumaya çalışmak ne ise aynen onun gibi bir etki yapacaktır...

Velhasıl, madem amatör balıkçıyız...Ne derin suyun Mercan/Fangirisinden ne de kıyının Çupra/Levreğinden öksüz kalmamak dileğiyle rastgele dostlar.....

1963-izmir

http://blog.mynet.com/ishballica
Uzm.Dr.Rastgele is offline   Alıntı Yaparak Cevapla