Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-06-2008, 14:15   #15 (permalink)
Emre
Expert Member

Emre kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007

Alıntı:
kingfisherman tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben dün sordum özel bir kalıp 150 ile 170 arasında olur dedi ...

Belki talep çok olursa birazda pazarlıkla fiyatlar indirilebilir.

Alıntı:
Birol tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Geçen gün Firardan bir akıntı kurşunu aldım.dünya para,6 küsür lira.
Deneme amaçlı aldım ama denememe gerek bile yok,formundan belliki akıntılı deniz vız gelir.Tabii boğaz gibi yerleri kastetmiyorum, kumluk alanlarda kıyılardaki hafif deniz hareketlerinden bahsediyorum.
Yazlıkta mırmıra felan yemli takım atınca armut kurşun sürekli hareket ediyordu, ve takılmalara , yanlış alarmlara yol açıyordu.
Yeni aldığım kurşunun kesiti T harfi gibi ve ayalk kısmı kuma gömüldüğü için yuvarlanmıyor.
Aslında bunun kalıbını yapıp üretmek lazım....
Katılıyorum.

Alıntı:
orfozoguz tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
emre çok güzel bir fikir ben istanbul dan uzaktayım ama yaptırılırsa bende katılırım.bu arada yurt dışındaki kalıplara baktım herbiri ayrı kurşun kalıpları ve fiyatlarıda okadar pahalı değil.

şu anda elimde hurda halde 5 kg yakın kurşun var hiç bir işime yaramıyor. zokalar yada takımlar kopuyor haydii yenisine bir sürü para ver.bu kalıplar elimizde olsa eminim çok işimizi görecek arkadaşlar bu işin üzerinde durulursa sevinirim.emre kardeş benimde tanıdığım tornacılar var onlara bir danışıyım olur derlerse sana özel mesaj atarım.sen hazırlatırsan beni haberdar edrmisin.
Bende de tahminen çoğumuzda olduğu gibi hurda bir dünya kurşun var.

Sende tanıdığın tornacılara bir sor zahmet olmazsa, sayı artarsa fiyat ne olur onu da öğrenirsen sevinirim.

Emre is offline   Alıntı Yaparak Cevapla