Alıntı:
kadem tafarından gönderildi
Vedat abi
Yanindaki insanlarin birbirine saygisi yok kendi arkadasina kufr eder, yanindakine kufr eder orasi bir acaip yer o yuzden orada balik tutmak onlarin olsun balik bagirsagi ile kefal tutarim 100 metre sagda teknelerin arasinda orada kasik atmam . Zaten soyledigim gibi lufer i cinekop u anca pazardan alirim bundan sonra kilo 5 milyondu gecen sene cam gibi 
|
Sevgili Kardeşim Kadem
Celal arkadaşımdır.İyi tarif edersen beni tanıyacaktır.Benim bazen üzüldüğüm nokta şu oluyor.Her forumda Boğaz avcısı kardeşlerim cokca olmasına rağmen,aralarından hicbirisi bile bahsedilen klalabalığın arasına girme gözüpekliliğinde olmuyor,bir kenarda öylesine takılmayı yeğliyor.Boğaz başkalarının babasının malı değildir.Şayet bir mevkiide bir dolu insan,ama böyle ama şöyle bu balığı bolca yakalıyormu ben bunu düşünüürüm.Kendime güveniyorsamda gider aralarına girer balığımıda tutarım.Biraz cengaver ruhlu olmak lazımdır.Yoksa günün şartlarında öksüz gibi bir köşede kalmanızı ne gönlüm kabul ediyor nede aklım alıyor.
Benim kardeşileriminde aynı kabiliyet ve gözüpeklikte olmasını arzulamaktayım.Arada dalaştığım olmuştır ama kimseylede yumruk,yumruğa kavgada etmedim.
Sevgiyle kal