Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-06-2008, 20:15   #28 (permalink)
MURAK

Alıntı:
uluç tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili Murat,konu hakkında yaptığın yorum ve güzel sözlerin için teşekkür ederim.Senin de değindiğin gibi zoka dökümü biraz zahmetli bi iş ancak insanın kendi yaptığı takımlarla balık tutması daha zevkli ve anlamlı oluyor diye düşünüyorum.
Son günlerde Burç'la birlikte at-çek ile levrek ve lüfer avında geçen sene Saros da çok iyi sonuç aldığımız ve aşağıda resimlerini koyduğum,Gelibolu'da bir kaç kişinin yaptığı el yapımı rapalayı yapmaya başladık.Sonuçlar gayet güzel, inşallah bu sene yine at-çek ile Saros'da güzel levrek ve lüferler tutacağız.Sevgilerimle...
Sevgili Burak ağabey,,,

Bu yaptığınız sahtelerin yanında zokalar maalesef çok sönük kaldı . Son gördüğüm örnekten sonara bitmişi inanılmaz. Ellerinize sağlık.

Dünyanın en keyifli olayıdır kendi yaptığınız bir şeyi kullanmak. Bu sahtelere harcanan emek, bilgi, deneyim, saatler. İnan herşeye değer.

Ben modelcilik refleksi ile her yaptığım şeyi zamanlarım ve kaydederim. Tasarım aşaması, imalat aşaması gibi zaman kriterlerimi yazarım. İlerde bu süreler hoş bir anı olur.

Siz bu sahtelerin yapımı için toplam nekadar zaman harcadınız?? (tasarım, planlama, deneme üretimleri ve son üretim). 100 saat desem az söylemiş olurmuyum?

Tek bir eksiğiiniz kalmış. Bu şaheserleri levrek ve lüferler ile buluşturmak. O da olacak inşallah.

Sevgilerimle,
  Alıntı Yaparak Cevapla