Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-06-2008, 22:13   #38 (permalink)
trout baba
Expert Member

trout baba kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008

Alıntı:
cahit tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili Vedat ağabeyim,,,

Orhan ağabeyimle buluşmanıza ve muhabbetinize çok sevindim.Bu güzel dostluğunuz daim olsun inşallah.Hiç ayrılmayın artık.Birbirinizi bir ömür boyu kucaklayın.Bizlere gösterdiğiniz bu örnek davranışınız için çok teşekkürler ediyorum.Teknen için çok sevinçli ve mutluyum.Desene üstad konuşacak ve herkes susacak.Güzel avlarının resimlerini heyecanla bekliyorum.Her iki ağabeyimin ellerinden öpüyorum.Sağlıcakla kalın.Mutlu kalın..
Kıymetli Kardeşim Cahit
Orhan babayla hemen hergün beraber olup güzelce sohbet ediyoruz.
Teknem pazar veya pazartesi günü buraya gelecek.Ancak faal duruma gelmesi icin herhalde bir müddet daha beklemem gerekecek.Zira motor işlinde biraz aksilik oldu.Mamafih iki gündür arkadaşlarım sağolsun beraber avlandık.
Ah Cahit o kadar iri,o kadar şişman ve yağlı lipari ve eşek kolyozları cıkıyorki.Buıgün Ümit Hoca beni davet etti cıktık.Berbat bir havaya ve rüzgara karşın başarılı bir av oldu,8 kg kadar tuttuk.Bu mevsimde bu rakam hakikaten iyi.
Muratada yazdım.Ben onları sizlere Izgara yapsamda iki tek eşliğinde yeyiversek harika olurdu.Gerci ben demin köylülerimden biriyle bahcemde ikişer tane yedik.İnanılmaz yağlı ve lezzetliydiler.İnşallah devam edecektir.
Sevgiyle kal
Katılınan Yer; Sivrice-ÇANAKKALE
trout baba is offline   Alıntı Yaparak Cevapla