06-06-2008, 17:15
|
#35 (permalink)
|
|
Member
Giriş: Jun 2008
|
Alıntı:
trout baba tafarından gönderildi
Sevgili Akay
Geceleri sadece birkac saat uyurum.Öğlenleride bir saat kadar.Bu bana yeter.
Forumları bir özelliği var.Yeni mesajlar geldikce yazılan bir konu,cevapda verilmezse ortadan kalkabiliyor.Bu bakımdan güncelliğini korusun,daha fazla kişi okusun diye toptan cevap yerine,kısım,kısım cevap yazıyorum.Rapala atceği ve aksiyonları konusunda sadece bir kişi okuyup ortadan kalktığında,yazdığım konulardan cıkarıp güncelleştirmiştim.Sonucda okuma sayısı bini gecmişti.Bundaki gayem hakikaten cok uzun süre,belkide coğunuzun tüm yaşantıızdan daha uzun bir süre bu hobimi,her türlü uğraşımdan zaman calarak
sürdüregeldiğimden,ayrıca geniş bir muhaberat imkanım olması sayesinde hemen her bölgeden,her yenilikten zamanında haberdar olabilmemin yanısıra buradaki yaşantımdada,deniz ve tatlısu ile icice yaşama imkanlarımla,sizlere gerek taktik,gerekrapor ve resimlerle taze olarak hitap edebilme ve yardımcı olabilme imkanlarım var.
Eh,sizleride Türkiyenin hakikaten modern,toplumun güzide insanları olarakta gördüğüme göre bu cabalarım zevkim olarak ortaya cıkmaktadır.
Bana ne kadar sorulursa ben o kadar sevinirim.Anlatımlarım ise mümkün olduğunca sade,herkesin anlayabilmesine özen gösterilerek ortaya konmaktadır.Yoksa teknik terimler,yabancı sitelerden indirilmiş bilgileri pek icermez.Olay Türkiyemiz ve onun deniz ve göllerinde gecerli yöntem ve anlatımlardır.
Sevgiyle kal
|
s.a vedat abi ben siteye yeni üye oldum fakat yazın baya anlatımlı ve çok güzel bilgilerin için ve aydınlatıcı uyarılarna teşekkürler eline sağlık saygılar
|
|
|