Alıntı:
cahit tafarından gönderildi
Sevgili Vedat ağabeyim,senin varlığınla sitemiz öyle güçlüki anlatamam.Verdiğin bilgiler ansiklopedilerde bile yok.Bu bilgilerin tamamı deneyimlerle çok uzun aşamalardan sonra elde edilmiştir.Bunu çok iyi bilenlerden biriyim.Bu emeğini bizlerle paylaştığın için çok çok teşekkürler ediyorum.Allah sana muhterem eşinize ve kızınız hanımefendiye birlikte uzun ömürler versin.Sağol varol İhtiyar kurt..Ellerinden öpüyorum..
|
Sevgili Kardeşim Cahit.
Az evvel Orhan Babayla doyumsuz bir sohbetteydik.Senin bu beraberliğimizdeki payın cok büyüktür.Bir kere daha teşekkür ediyorum.Olayın sadece ve sadece balık ve avı ile ilgili olmadığınıda sen bana gösterdin.
Ayrıca hakkımda yazdıkların beni cok sevindirmektedir.Helede senin gibi usta bir avcıdan böylesine güzel laflar duymak sevincimi katlamaktadır.
Bu aralar cok iri kolyoz ve bir miktarda lipari sularımıza girdi.Kolyozları bazıları yarım kg.0,40 misina dayanmayabiliyor.
Bugün teknemin bittiği haberini aldım.Bir iki gün icinde getirecekler.Ancak motorunu ben İstanbula gidip getireceğim.Bu aradada seninle görüşüp iki laf etmeyi cok isterim.
Bende sana ve ailene en iyi dileklerimi sunuyorum.
Sevgiyle kal,kıymetli kardeşim.