Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-06-2008, 22:18   #1 (permalink)
hakan
senior Member

hakan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Varsayılan Spıderwıre,fırelıne,streen,sufıx,fıns..........

Arkadaslar,burada 4 kisilik bir takimimiz var,mumkun oldugunca,bayagi miktarda yarismalara katiliyoruz,sponsor firmalardan gelen malzemeler,yarismalardan kazanilan öduller filan elimizde bayagi bir malzeme birikti.

Bizde bunlari belli miktarda elden cikarip,su an teknede olan motoru yukseltme karari aldik.Arkadaslar yakin zamanda ben Turkiyede olucagim,yanimdada belli miktarda bunlardan getirmeyi dusunuyorum,2 hafta kadar Istanbul ve civarlarinda olacagm icin malzemelerin tesliminde bi problem olmayacaktir.

Gönul isterki kamis,makina ne varsa getiriyim,ama maalesef,ucak sirketleri acayip bi gicik bana zaten benim ,kamis cantasini filan görunce kalp krizi geciriyorlar her sefer...

Bende en mantikli olarak örgu ve fc misinalari dusundum ilk etapta,listeyi oldugu gibi yazicam,isteyenler para gönder,havale,posta filan diye bir durum yok dedigim gibi kendim hepsini getirip teslim edecegim.Yanlizca niyeti olan varsa,hangi marka,hangi kalinlik lazim söylerse bavuldaki yerini alir,kalkip o kadar misina,ip filan tasimayim,isteyen kac tane,ne marka yazsin,bana yeterli.

Fiyatlar icin.samimi söyluyorum benim bir karim yok bu isden,burdaki fiyatlarida her dukkanda cok daha yuksek,Tr fiyatlarindan cok altinda olduguna eminim.Herkez butun dunyadan arastirip,karsilastirabilir fiyatlari,hadi kolay ve rastgelsin;

FIRELINE(Smoke-Green)0.10-0.25-0.32-0.39(110m)16euro

FIRELINE(Smoke-Green)0.10-0.15(270m)25euro FIRELINE

CRYSTAL-0.04-0.08-0.10(110M)16EURO SUFIX MATRIX-0.27-0.30(135m)14euro SPECTRA

FINS BRAID-20LB-0.27(137m)14euro STREEN BRAID SINKING-0.10-0.33 14EURO SPIDERWIRE

ULTRACAST(110M)0.25-0.28-0.30---17EURO SPIDERWIRE STEALTH -15LB(270m)25euro

Bunlardan degisik kalinliklarda,degisik miktarlarda mevcuttur,yanlarina ne kadar ceker filan yazmadim,zaten hepiniz pc den arastiracaksiniz,ayni zamanda hepsi cikar.Resimleride topluca eklemeye calisirim

www.oulunenergia.fi/index.php?356
hakan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla