Bende yarışmadaydım.Aslında yarışma deyil bir eğlence piknik havası vardı.Hiç kimsenin ne hakemlerden nede görevlilerden haberi vardı.İnsanlar botlarına bindiler ve kaşık atmaya başladılar.Ne botlar ne livarlar kontrol edildi.

Tutulan balıklarında o sudan çıktığına inanmayan birisiyim açıkcası veya soru işaretleri var kafamda.Bence soru işaretleriyle dolu alelacele yapılan yaptıkmı yaptık denebilecek bir organizasyondu.Böyle bir organizasyon yapılacaksa bunun amacı birlik beraberlik, bilinçlendirmekse,sürdürülebilir avcılık için ne yapabiliri konuşmaksa, kaynaşmaksa (Kaldıki hiç kimse birbirini tanımıyordu) amatör balık avcılığını desteklemekse, kontrollü avcılığı yaygınlaştımaksa, balık avcılığının belli etik kurallar içinde yapılmasını sağlamak ve özendirmekse akşam davul zurna deyil bilgi alışverişinde bulunmak,aktarmak,paylaşmak ve tartışmak olmalıydı diye düşünüyorum.Tabi ki eğlenceyede zaman ayırılabilirdi.Hiç eğlence olmasın gibi bir düşüncem yok.
Bence yemek sonrası organizasyonu düzenleyenl Kamil Üçbaş kendilerini ve sponsor firmalarını tek tek tanıtılmalıydı.Bu işe gönül vermiş,bilgi ve birikimi olan nice balık avcısı arkadaşlarımız var.Adı bilinmeyen adsız kahramanlarımız var forumlarımızda.İşte bu insanlara söz hakkı verilmeliydi.Çıkıp dertlerimizi sıkıntılarımızı anlatmaları için bu arkadaşlarımıza mikrofon verilmeliydi.Çok uzattım aslında daha yazacaklarım var ama şimdilik bu kadar.Bu organizasyona kesinlikle çamur atmak için yazılmış bir mesaj deyildir.Yanlış anlaşılmasın.
Düzenleyen ve sponsor olan firmalara teşekkür ederiz.
Rastgele hepinize.
Mesajımda olumsuz bir durum gözlenirse silinebilir.