Balıksız da olsa tek kelimeyle harika bir organizasyonun tatlı yorgunluğu var üzerimde. Erken gitmeyi çok istememize rağmen Sevgili Ferhat’ın iş yerinden 8 gibi çıkması, diğer katılımcılar Mustafa ve Cumhur Abi’yi de aracımıza almamız nedeni ile Cumartesi akşamı saat 21 gibi yola çıktık. Sorunsuz bir yolculuğun sonunda saat 11:30 gibi Köprüköy’e ulaştık. Sevgili Hamdi Abi’nin lazer lazer gösterisi

eşliğinde sevda ekibine ulaştık. Kaynanamız bizi seviyor olmalı ki tamda mangal üzerine geldik

Çorum’dan getirdiğimiz leblebeleride servis yaptıktan sonra açlığımızı bastırdık ve saat 2 gibi uykuya geçmeye çalıştık

Sanırım 1 saat kadar uyumuşum, sabaha karşı üşüyerek uyandım. Oldukça soğuk bir geceydi benim için.
Kahvaltı filan derken, saat 6:30 itibari ile botumuz ile kendimizi suya attık. O kadar hırs yapmıştık ki kesin turna tutacaktık. Takım çantamız envayi çeşit sahte ile doluydu. Saat 11 e kadar bütün yemleri teker teker denememize rağmen maalesef bir tık bile alamadık

Sadece Cumhur Abi'nin sahtesinin peşinde botumuza kadar yaklaşan bir turna göründü ama o da yeme atlamadı ve geri döndü… Neticede balık adına sıfır çekmiştik. Ama dostluk, sohbet, eğlence ve sevdamız adına bol gollü bir hafta sonuydu.
Üzerimizde tişörtler, botlarımızda flamalar, kayalar üzerinde afişimiz, arabalarımızın üzerinde sticker larımız ile dört dörtlük bir gruptuk.
Sizlerle olmaktan, bu sevdanın bir üyesi olmaktan çok büyük gurur duyuyorum.