Vedat abi
Ben amator balikcilik stajimi celal abinin orada yaptim. işsiz oldugum aylarda sabahtan aksama kadar oradaydim dukkani acar silir supurur cirakligini yapardim celal abinin.
Sanirim belirttiginiz yer Arnavutkoy fenerin sol tarafindaki 15 metrelik alan.
Orasi balik yaptigi zaman cuma namaz i saf hi gibi olup olta atmanin imkani bile yok. Ama katil olmak icin cok musait bi yer . Sahsen gecen sene hic lufer cinekop tutamamis olmakla birlikte bu sene de tutabilecegimi sanmiyorum. Kıyıdan balıkçılığın dısında birde tekneler olayı var. Bi yerde balık yaptığını duyunca tekneler başlıyolar orayı ağla sarmaya suya ışık tutmalar ses çıkarmalar vs.vs. Bütün bunlar hemen önünüzde 50 metre bile yok olunca binbir sinirle orayı terketmek zorunda kalıyorsunuz. Samatya da yeşilköyde vs. Bu tür olaylar başımıza çok geldiği için soğudum çinekop-lüfer tutmaktan. Zaten tutamıyoz o da ayrı bi olay.
Bu aylarda ben ve arkadaşlarım denizde pek avlanmayız balıklar havyarlı olduğu için gölde turnaya gideriz fakat onuda sağolsun terkoz daki turnanın yumurtlama mevsiminde ağ atan arkadaşlar bitirmişler lebi derya gölde kılçık yok.
İşte durum böyle. Çok mu agresifim neyim sinirlendim birden