Yalnız Mesajı Göster
Eski 31-05-2008, 11:55   #9 (permalink)
esox
XX ÜYELİK İPTAL XX

Giriş: Oct 2007

Vedat bey---Vedat abi
İlk önce şunu belirteyim sizi sayın bilgehan sarp beyin sitesinden tanıyorum ve yazılarınızı takip ediyorum,ben üsküdar doğumluyum,toygar tepedeki solak sinan mahalesinde çocukluğumu geçirdim daha sonra almanyaya gelsemde çocukluğumda salacaktaki sahili bilirim,şemsipaşa caminin oradaki yerde kayıklar vardı eskiden ve tekel fabrikası,hatta annem tekelde çalışırken bende kreşine gidiyordum yani üsküdarın eski halinide bilen biriyim,daha sonraki zamanlarda göztepede yatılı okulda iken tatillerde kadıköy sahilinde çok balık tutmuşluğum vardı kurbağlıdere ile denizin birleştiği yerden çıkarmış olduğumuz kurtlarla,sorum şu ben eskiden kamış filan göremiyordum balıkcıların elinde herkezde el oltası vardı ve çoğu kişide balık alıyordu ama şimdi kime sorsak surf kamış,surf makine diyor yani balık çekildimi sahilden,kıyı kısımlarda balık kalmadımı yani illaki oltayı 150 metre üzerimi atmak gerekeiyor artık,gerçi bende el oltası kulanmıyorum artık ama bir iki istavrit alabilmek için surf malzemeleri çok tuhafıma gidiyor doğrusu,sizde belirmişsiniz bazı yerlerde avlanırken rapalanın kurşun sayesinde akıntıda tutulmasını,yokmu sadece rapala ile(kurşun takmadan)avlanılabilecek avlaklar istanbulda...
esox is offline   Alıntı Yaparak Cevapla