Merhaba balık sevdalısı abilerim kardeşlerim.25.05.2008 pazar gunu cok zevklı ve yorucu bır balık avı gerceklestırdım.Havaların ısınmasıyla bızım canavar kefallerın harekete gectıgını tahmın ederek ılgımı kefallere yogunlastırıp takımlarımı ona gore hazırlıyorm.Sabah 0830 gıbı av yerımdeyım hemen takımı hazırlayıp suya salıyorum,yaklasık 9 kulacta ılk vurusu alıyorum ama ne vurus,balıgı cevıremeyecegım bellı mısına elımı kesıyor,cok zorluyorum balıgın durması ıcın ama sonunda 0.28 lık asso double strength dayanamayıp kopuyor.Bıraz uzulsemde aslında cok ta aldırıs etmıyorm cunku altımda cok sayıda ırı balık var,bolgeyı yemleyerek avlanmaya devam edıyorm.Ikıncı takımı salar salmaz hemen bır vurus daha alıyorm,balık mucadelecı ama bende pes etmıyorm ve yaklasık 2 kılogramlık kefalımı alıyorm kepceye.Cok balık toplandı altıma takımı salar salmaz vurus alıyorm ancak balıkların cogunu cekemeden kacırıyorum ama yınede saat 11 e kadar aynı boyutlarda 4 kefal alıyorm tekneye.Sonrasında balık anıden kesıyor,kofana gelmıs olabılcegını dusunerek baska bır bolgeye gecıyorum.O bolgeyı de sık sık yemlıyorum ve sonunda kefaller yıne geldı.Guclu bır vurus alıyorm tekrar,busefer balıkla ınatlasmıyorum kacırmayacagım dıyorum kendı kendıme,uzun bır ugrastan sonra balık gorunuyor ama kepceye alamadan tekrar derınlere ınıyor balık,yavas yavas cekıyorum ve kepceleyıp alıyorm bu sefer balıgımı.O gunun en ırı kefalını yakalıyorm elektronık terazıye koydugumda balıgın 3.1 kılogram oldugunu goruyorum.Daha sonrasında tekrar vuruslar almama ragmen balıkları tekneye alamadan kacırıyorm.Daha sonra takımlarımı toplayıp avı sonlandırıyorum.Umarım sızede boyle guzel balık avları nasıp olur.baska bır avda gorusmek uzere hoscakalın...