Konu: Seafest 2008
Yalnız Mesajı Göster
Eski 28-05-2008, 23:16   #1 (permalink)
Ulas
Senior Member

Ulas kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
Varsayılan Seafest 2008

Hepimiz denizleri, mavileri çok seviyoruz... Kimimiz mavisine bakarak, kimimiz kulaçlarımızla kucakladığımız dalgalarda serinleyerek, kimimiz bize sunduğu nimetlerle yetinerek...

Bir de gelecekte ekmeğini denizden kazanacak büyük bir kitle daha var. Onlar denizlere daha çocuk yaşta sevdalanıp mesleğini "denizcilik" olarak seçen öğrenciler....

Bilenler bilir, kardeşim de denizcilikle ilgili bir bölümde, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği'nde okuyor.
Daha ilk sınıfta olmasına rağmen müthiş sosyal bir öğrenci. Harika bir ekiple çıkardıkları "Alesta" isimli derginin ardından bir çok aktivite düzenlediler. Denizcilik Öğrencileri Derneği (DÖDER)i de ilk kez kardeşim sayesinde duydum.
Denizciliğin gelişimi için İstanbul Üniversitesi adına çok güzel bir proje hazırlamışlardı, DÖDER'in düzenlediği "Denizkızı" etkinliğinde...

Ve şimdi DÖDER, Bostancı Gösteri Merkezinde SEAFEST 2008'i düzenliyor...
Kardeşim bana "ne biçim abisin, duyursana bunu" demeden önce ben duyurayım istedim

Ekmeğini mavi sevdamızdan çıkaracak bu gençlerle ben de birlikte olacağım Seafest'te....

21 Haziran Cumartesi günü Saat 18:00'de Bostancı gösteri Merkezi'ndeki etkinlikte Sagopa Kajmer, Kolera, Abluka Alarm, Çilekeş ve Hayko Cepkin sahne alacak.

Biletleri Biletix'ten temin edebiliriz...

Balık sevdası olarak bu etkinliğe benimle beraber gelecek birileri var mı??

(Bu arada bilet fiyatlarını indirtebileceğiz galiba, ben bıdıkla bir konuşayım)

Memleketim, memleketim, memleketim,
Ne kasketim kaldı senin ora işi, ne yollarını taşımış ayakkabım,
Son mintanın da sırtımda paralandı çoktan, Şile bezindendi.
Sen şimdi yalnız saçımın akında, enfarktında yüreğimin, alnımın çizgilerindesin
memleketim, memleketim, memleketim...

Bu mesaj en son " 29-05-2008 " tarihinde saat 00:23 itibariyle Ulas tarafından düzenlenmiştir....
Ulas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla