Yalnız Mesajı Göster
Eski 28-05-2008, 00:50   #6 (permalink)
foranimation
XX ÜYELİK İPTAL XX

Giriş: Apr 2008

bende samimi olarak itiraf etmek istiyorum bu yazıyı okudum gülme krizine girdim geçen gün kulelide memosun (mehmet ağbinin ) söylediği bir değerlendirme vardı aklıma o geldi hala şuan gülüyorum saygısızlıkta yapmak istemiyorum ama öyle yada böyle konuyu açmışsınız artık...

bir itirafda benden olsun ;

bende gittiğimde bir dünya balık yakalamak istiyorum...herkese dağıtmak istiyorum sevdiğim bana yakın hissettiğim komşularıma filan..buda büyük bir zevk ve cömertlikdir ben süper haz vericeğini düşünüyorum...ve bunu kesin yapıcam ilerde 1.5 kilo bana yeter demiyip 7-8 kilo yakalayıp devamlı dağıtmak istiyorum akrabalarım ve komşularıma ...kimseyede hesap vermek zorunda değilim gece uyurkende asla vicdan meseleside yapmam hatta daha rahat uyurum..ama çöpe atmak gibi garip ve ilginç düşüncem olamaz o ayrı bir konu...bohçacı yada borçacı demek çok balık yakalıp kendi tükettiğinden fazlasında gözü olan kimse ise ; bende bohçacı olmak istiyorum...tanıdığım herkese ikramda bulunmak istiyorum taze taze günlük olta ile yakaladığım balıkları yemelerine vesile olmak istiyorum...
foranimation is offline   Alıntı Yaparak Cevapla