Alıntı:
cevat ergin tafarından gönderildi
Sevgili Vedat abicim, elimde mahdut miktarda dostlarım için 2 renkten mevcut,128 modelinin 12R ve 19R renkleri.Karadenizde nerde iş yapmış acaba? çünkü denenmek üzere epey miktar göndermiştim.  sonuçlarından memnun arkadaşlarım.Seninle çay içip muhabbet etmeyi bende çok isterim.Mağaza, Tuzla da lakin ben seni istediğin yerden alabilirim.  Sevgiler,saygılar.
|
Sevgili Kardeşim Cevat
Bu ürün 2 sene evvel rahmetli Esen abinin vitrininde görülüp,değerli avcı ve levrek ustası Mustafa Ünalan kardeşim tarafından alınıp denendi ve netice alınıncada tanıtıldı.Sevgili Mustafa bunlardan birkactanesişni banada yollamıştı.Ayrıca Muharrem Kürümoğlu kardeşimde dışarıdan muhtelif renklerini ve daha ufağı Rover 98'i getirdi.Beraberce denedik.98'lerde aynı etkinlikte.Bende son levreğimi 128 ile aldım.Kim denediyse kardeşlerimden netice almıştır.
Konuyu ele alıp tanıtılmasına yardımcı oluncada bu raflarda bekleyen ürün şu an yok satar hale geldi.Bu kandırıcının özellikle deniz levreği konusunda etkin olan damaklı diğer serileride mevcut.Ancak anlaşılıyorki ithalatcı son ithalatında tekrar sınırlı sayı ve tipte sipariş vermiş ve son parti tekrar bulunamaz oldu.
İstanbula geldiğimde kendilerini ziyaret edip önerilerde bulunacağım.
Bazı ithalatcılar önerilerime tam uygun olmasada bazı tip su üstü damaksız kandırıcılara yöneldiler.Ancak getirilen ürünler bazı hallerde(kuvvetli rüzgara karşı uygun)etkin oldukları halde genel işlev bakımından Roverler kadar etkin değil gibi.Zira cok büyükler ağırlar.Bunları her levrekci kullanamaz.
Bahsi gecen tipler Prologicin ve Yozurinin bazı damaksız modelleri.Önerilerimde Rapalanın X Rap walk damaksızlarıda vardı ama o getirilmedi.
Dükkanının yerini tam bilmiyorum.Gelişime kadar öğrenirim sanıyorum.Seninle bir cay icip sohbette bulunmak zevkim olacaktır.
Sevgiyle kal