Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-05-2008, 17:47   #1 (permalink)
cavitseker
XX ÜYELİK İPTAL XX

Giriş: May 2008
Varsayılan İtiraf ediyorum eskiden bir bohçacıydım

Evet itiraf ediyorum ben eskiden bir borçacıydım. ben suçluyum. neden suçluyum. yaptıklarımdan ötürü. beni bu suça teşfik eden nedenlercahillik bilgisizlik vs nederseniz deyin. bana kimse anlatmadıki, bana kimse göstermediki,,, bana kimse ögretmediki bana kimse ÖRNEK olmadı ki ,bana kimse bilgi vermediki,, gençlik deyin ,cahillik deyin, ne derseniz deyin, ben eskiden bir borçacıydım. ihtiyacımdan fazla balık yakalayıp çogunu kedilere verirdim, konu komşu doydu kediler doydu, çöpler balık doldu. evet ben bir borçacıyım. sertmeyle çok balık yakaladım. tırıvırı kullandım. ag kullandım. evet ben eskiden bir borçacıydım. evet arkadaşlar eskiden ben bir borçacıydım. itiraf ediyorum ,,durup duruken nerden çıktı bu şimdi derseniz, insanın yaşı belli bir yere geldimi konulara daha farklı bakıyor. balıkçı sitelerine giriyorum o ona şunu denedinmi, bu buna bunu yaptınmı, bir koşuşturmaca gidiyor, bunlar içinde güzel olanda var kötü olanda var. amatör balıkçı deyince aklımıza ne geliyor. bu işi zevk hobi amaçlı balık tutma ama günümüzde görüyoruzki insanlar çeşitli teknikler geliştiriyor, çeşitli bilgilere sayip oluyor, eskiden üç tane yakalıyorsa şimdi sınırsız. burada biraz açıyorum ,bilgi çogaldıkça balık yakalamak daha fazlalaştı bunda ne var deyeceksiniz bunda çok şey var bir düşünün ben eskiden neydim, şimdi ne oldum, şimdi balık profösörü oldun ,,daha çok balık yakalayıyorsunuz, ama limitler dahilindemi avlanıyorsunuz, alın size bir koca HAYIR .şu balıkçı sitelerindeki resimlere bir bakın allah aşkına boy boy balıklar her bir filede düzünece kimi fileye koymuş kimi koyun baglar gibi ipi solungajlarından baglamış bu balıklar av sonunda fazlası salınıyormu hayır. bu balıkları av sonunda salsanızda zaten çok yaşamaz .şimdi gelin ne yapalım, çok balık yakalayalım, ama bunları ya hemen salalım, yada av sonuna kadar balıklara zarar vermeden en iyi nasıl muhafaza ederiz ona bakalım. dünya ve avrupa ne yapıyor, bu konuda birde ona bakalım ,bir balık demek milyonlarca yavru demek. zevk için yapılan bu işi katliama dönüştürmüyormuyuz, şimdi çogunuz diyeceksinizki biz ben limitler dahilinde avlanıyorum. yalan bunu kitabına göre yapan arkadaşlarda var burda vijdan sorgulaması yapıyoruz. ben itiraf ettim, sizde akşam yattıgınızda düşün acaba benim vijdanım rahatmı ben o anlattıgı insanlardan degilim diye biliyormusun, ne mutlu sana. şimdi gelelim herkes taktigini ,teknigini geliştirsin kurallar içinde neyle istiyorsa onla avlansın. ama ihtiyacından fazla olan balıkları lütfen av sonu zedelemeden suya iade etsin. av alanında herkez bir birinin jandarması olsa bu zihniyet degişse herkez mutlu olur ihtiyacından fazla alırsan allah affetmez .yazdıklarıma isteyen hoş bakar isteyen bakmaz, bunu okuduktan sonra aynı şekilde avlanmaya devam ederse hesabını hesaplaşma zamamında allah bunun hesabını sorar ki benim bütün günahlarım yanında bu neki dersen orasıda dogru. ben profösör degilim ortaokul mezunu biriyim yazılarımdaki imla hatalarından ötürü beni bagışlayın ,dilim döndükçe birşeyler anlatmaya çalıştım kafanız şiştiyse af ola herşey gönlünüzce olsun saygılar.

Bu mesaj en son " 27-05-2008 " tarihinde saat 18:32 itibariyle cavitseker tarafından düzenlenmiştir....
cavitseker is offline   Alıntı Yaparak Cevapla