Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-05-2008, 07:45   #3 (permalink)
trout baba
Expert Member

trout baba kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008

Alıntı:
cevat ergin tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Selam,iki yemde damaksız seri olmasına rağmen yüzüş stilleri farklıdır.Rover 128 19 gr ağırlığı ve çene altındaki popperi andıran düz girintili şekli ile biraz daha su püskürtebilen bir yemdir.Aynı boydaki X-Walk ise 35 gr ağırlığı ve damaksız sivri burnu ile daha farklı yüzer.Bu yemleri kullanmanız için kamış atarınızın 15-40 gr veyahut 20-50 gr gibi fırlatma ağırlığına sahip olması gerekir.Gece veya gündüz yüzdürme şeklinde bir fark olmaz ,zaten levrek için ya sabah erken ya da hava kararırken daha verimli av yapabilirsiniz.Sonuçta yemleri kullanmadan yüzdürme çalışmaları yapıp , kamışınız ile vereceğiniz aksiyonu gözlemlerinizle gerçek balık yüzüşüne benzetmelisiniz, av balık kaçar levrek kovalar ve yakalar bu sisteme uygun yüzdürme şekli, tamamen siz kamışınız ve makinenize bağlı.
Sevgili Kardeşim Cevat
Son gelen River2 Sea çeşitlerinden acaba elinde olan varmı.Bu mubarek sahte(Rover 128 ve 98)gecen Karadenizdede iş yapmış.Şu anda benim en güvendiğim ve forumlarda lanse ettiğim bir kandırıcı.Levrek varsa muhakkak almaktadır.
Yakında İstanbula geleceğim.Seni ziyaret etmek istiyorum.Ancak yerini tam bilmiyorum.
Sevgiyle kal
Katılınan Yer; Sivrice-ÇANAKKALE
trout baba is offline   Alıntı Yaparak Cevapla