Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-05-2008, 01:41   #9 (permalink)
denizci_87
Member

denizci_87 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008

Alıntı:
orhan kucukbicmen tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili Aykut kardeşim,
Bizlerde,sizler gibi balık sevdalı kardeşlerimizin,taaa buralara gelip
bizleri ziyaret etmeleri ,gerçekten çok değerli bir olay,bana göre
bütün balık sevdalıları istisna kişilerdir, bazen hepimizin hataları
oluyor,önemli olan yapılan bir hatayı tekrarlamamk için çaba sarfetmek ve
uğraş vermektik, bizler balık sevdalıları, doğa ve insan sevdalıları olarak,
bu gün yeni beyaz bir sayfa açalım,artık birbirimizi kıracak, yaralayacak ve küçük düşürecek kelimeleri ,toprağa gömelim, kullanmayalım,bence
balık sevdalılarınada bu yakışır, diyorum ve bu konuyu kapatıyorum.
Orhan Amcam gerçekten çok doğru söylüyorsunuz. Şu dünyada dostlarımızdan , sevdiklerimizden başka kim yanımızda olacakki? Herkesin bu hayatta istemeyerek de yaptığı ve sonradan pişman olduğu birtakım hataları olabiliyor. Önemli olan bu hataları bir daha yapmamaları değil mi? Hatalar çok büyük olmadığı kaydı ile affedilebilir diye düşünüyorum. Siz de zaten size yakışanı yapmışsınız...

Alıntı:
orhan kucukbicmen tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili Aykut,bazen öyle bir gün oluyorki hiç balık tutamıyoruz,seninde şansına öyle bir gün tesadüf etti, fakat bunun acısını çıkaracağız,belkide kocaman sino lar ile,sinaritlerle,belli mi olur.yakın bir zamanda sezonu açıyoruz, allah kısmet ederse.sen zaten bizlere fazla uzak değilsin,seninle çok güzel avlar yapacağız,hoşçakal,derslerindede başarılar.
Ne yapalım Orhan Amcam bir dahaki sefere acısını çıkartırız bizde. Final sınavlarım 15 Haziran ' da bitecek. 20 Haziran gibi Altınoluk ' a geleceğim. Temmuz başında bir 15-20 günlük staj için Bursa ' ya gitmek zorunda kalsam da Eylül , Ekime kadar Altınoluk ' ta olacağım Allah izin verirse..Tekrar görüşmek üzere Sevgi ve saygılarımla...

__SILUET HUNTING CLUP__
KUZEYEGE AVCILARI

denizci_87 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla