Yalnız Mesajı Göster
Eski 24-05-2008, 11:41   #1 (permalink)
cevat ergin
senior Member

Giriş: Oct 2007
Varsayılan 23-05-2008 Yine , Yeniden EŞKİNA

Değerli arkadaşlar, dün akşam üzeri benim mağazaya gelen 4 arkadaşım ile yine bir eşkina organizasyonu yaptık.Köfteler ekmek arası yaptırlıdı, arpa suları alındı,takımlar son halini aldı ve saat 19.30 da avlağa hareket edildi.Hava kararmadığı için arkadaşlar istavrite çapari yaptı ve epey tuttu.Ben havanın kararmasını bekledim ve saat 21 de 2 oltamı suyla buluşturdum, yem canlı ve tuzlu boru kurdu, takım yine 10 gr kurşun ve 10 gr şamandıralı , 2 iğneli,uzun köstekli ve iğne palalarında herzamanki gibi yeşil fosforlu boncuk.Saat 21.30 gibi balıklardan vuruş almaya başladım ve 22 den sonra adeta çapari yapar gibi 12 adet irili ufaklı eşkina aldım,cerrahi müdahale gerektirmeyen 3-4 ufaklığı severek suya salıverdim.Avlaktaki dört arkadaşımın birin oltasına üç adet, bir diğer abimin oltasına da bir adet eşkina geldi.Tüm ısrarlarıma rağmen benim uyguladığım sistemi kullanmadıkları için maalesef yine balıklar benim oltamdaydı Her zaman ki gibi keyifli,güzel sohbetli , benim için tatminkar bir eşkina avı oldu.Hepinize selamlar.

Tasın az su alıyorsa , deryanın günahı ne !!!

Bu mesaj en son " 24-05-2008 " tarihinde saat 12:33 itibariyle Ersin tarafından düzenlenmiştir....
cevat ergin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla