23-05-2008, 22:00
|
#10 (permalink)
|
|
senior Member
Giriş: Aug 2007
|
Alıntı:
Admiral tafarından gönderildi
Sevgili Dostum kalem üstadım, derhal o bölgeye intikal ettim sayende.
Tatillerin en kötü tarafı bitiyor olmaları sanırım. Hoşgeldin bu arada, biz de seni özledik.
|
Hoşbulduk sevgili adminim. Doğru söylüyorsun, tatiller güzel ama sonunda bitiyor. Bir yanda ayrılığın acısı diğer yanda buluşmanın kavuşmanın heyecanı!
İnşallah bir daha 21 sene beklemem
Alıntı:
Birol tafarından gönderildi
oooo içinde balık avı olmayan tatile tatil demem ben 
|
Sevgili Birol kardeşim balık tutmak için yer çoktu ama ben sınırlı zamanımı dostlarım ve sevgili eşime ayırdım. Nasılsa balığa her zaman gidiyoruz öyle değilmi?
Alıntı:
Ersin tafarından gönderildi
Hoşgeldin Talip Abi  Bizde seni çok özledik. Balıksız olmuş ama keyifli olmuş 
Çokta güzel fotograflar almışsındır sen oralardan. Sabırsızlıkla bekliyorum 
|
Hoşbulduk sevgili kardeşim. Haklısın çok güzel resimler aldım ama küçük küçük hikayeler ile birlikte yayınlamayı düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz.
Alıntı:
Hakan Özden tafarından gönderildi
ne mutlu sana abi izin kullanıp gidebiliyorsun 
|
İnsanın kendi işi olunca böyle oluyor Hakan kardeşim İnşallah ağustos böceği gibi kışın saz çalmayız! Herşeye rağmen sevgili eşim ile kafa kafaya bir kaç gün gezip eğlenmek çok güzeldi herkese tavsiye ediyorum. Karartın gözünüzü bu riski almaya değer... Ekmek çarpsın
Alıntı:
Delitay tafarından gönderildi
Darısı bizim başımıza
|
İnşallah Muharrem kardeşim iyi tatiller.
Alıntı:
derindeniz tafarından gönderildi
çok güzel güçlü kaleminize elinize sağlık
|
Teşekkür ederim efendim çok naziksiniz
Alıntı:
karamurat tafarından gönderildi
Talipciğim izlemeye devam ediyoruz  .
|
Sevgili dostum sırf size anlatabilmek için bir gün fazladan kaldım
Çok görülmeye değer yerlerimiz var. İnşallah arabayı büyütünce daha uzun kalıp her yeri gezeceğim. Olmazsa otobüsle
Alıntı:
SarıKanarya tafarından gönderildi
sevgili talip abi bir tatil ancak bu şekilde değerlendirilebilir çoğu insan tatilini bir kaç dönümlük kısıtlı alanda geçiriyor anlatımınız çok güzeldi oralara bizleride götürdün teşekkürler darısı bizlerin başımıza
|
Sevgili Mehmet kardeşim çoktandır seni göremiyordum hayırdır yoksa küsmüyüz Ben çeşitlilikten yanayım kısa zamanda çok yer gezmeyi kendime prensip edinmişim. Gezilecek çok yer var. Merhaba diyecek hal hatır sorulacak çok arkadaşımızın olduğu gibi! İnşallah sizde çok renkli bir tatil yaparsınız. Vakit varken gezmeli sonra imkan olsa bile çömlek çukura yakınlaştımı tadı kalmaz
|
|
|