kazak MURAT tesekkur
nasilsiniz misirlari bir gun suda bekletiyorum ve gidecegim gun
1 saata yakin kaynatiyorum,suya yatirinca misirlar iclerine suyu cekip sisiyorlar ve kaynattiktan sonra kiyma makinesinde bir kere cekiyorum cekerken misirlarin icindeki su (icine cektigi su) cikiyor o su yapis yapis ve islem tamamlaniyor, yani misira ayriyetten hic bisey katmiyorum sazan yayina basinca cok iyi kivamda yapisiyor,ve en onemlisi cok ama cooook keskin bir kokusu var cevrede sazan varsa mutlaka geliyor,bide ben cok kuvvetli akan nehirde atiyorum,eger sizler golde ve barajda tutuyorsaniz dahada etkili olur tahminimce .hemde yemleme isleminide bi arada yapmis oluyorsunuz yayin icine bastiginiz cekilmis misir yavas yavas cozulup dustugu yerin durgun suda tahminimce 4,5 metre yayiliyor ve keskin kokusu sayesinde hemen baliklari cekiyor,benim tatli su balikciliga basliyali 2'ci senem bu teknigi ogrendikten sonra ogunmek gibi olmasin gittigim bolgede benden cok balik tutan olmadi
hic balik olmadigi gun bile 6 ,7 tane tutuyorum
ALLAH'IN(cc) izniyle bu en son gittigim yerde kimse sazan alamadi ben 8 edet
bu arada ben dogma buyume istanbulluyum orda okudum ispartada askerligimi yaptim ailem hala istanbulda onun icin turkceyi iyi konusuyorum yani benim ana dilim sayilir,bir arkadasta yasak yokmu diye sormus burda yasak 10 nisan 10 mayis arasinda
herkese rasgele bol bereketli avlar saygilar