Yalnız Mesajı Göster
Eski 23-04-2008, 22:12   #8 (permalink)
sarayburnu
senior Member

sarayburnu kullanıcısının avatarı

Ad-Soyad: Yılmaz
Kan Grubu: 0 Rh +

Son yirmi gündür özellikle geceleri bu günü kafamda tasarlamakla uykusuz geçirdim. Acaba herşey yolunda gidecekmi , acaba yağmur yağacakmı, acaba herkes mutlu olacakmı ,acaba acaba acaba...... son yirmi gün benim için acabalarla doluydu işin ucunda iki tarafada ; yani hem okula hemde siz değerli balık sevdalılarına ve tabi hamdi beye mahcup olmak vardı

Bu sabah bütün tereddütlerimi, tedirginliğimi, sizin gibi güzel insanlarla tanışacak olmanın vermiş olduğu anlatılamaz heyecanımı , doktorumun verdiği bademcik ilaçlarınıı alıp dua ede ede çıktım yola.

Kısa bir beklemeden sonra öğrencilerin ve diğer yolcularımızın tamamını alıp yola cıktık. öğretmen arkadaşlarımın gözündede o endişeyi görünce beni iyice ateş bastı bu arada. ilaç milaç kar etmedi..

İstinye iskelesindeki sıcak karşılamayla bu endişe yerini heyecana bıraktı. cocuklar üst kata alındı eğlence başladı her şey yolundaydı ordan sonrasını hatırlamıyorum desem yeridir. çünkü o kısımdan sonra ben mangalın başındaki yerimi aldım. ( bu arada faruk abininde çok büyük emekleri var sağolsun. abime bir gömlek sözüm var en kısa zamanda sözümü tutacağım)

Özet olarak HAMDİ BEY, bey sıfatını tam anlamıyla hak eden bir insan; benim siteye üye olduğum andan itibaren hayranı olduğum HÜSEYİN ABİ sitede göründüğünden daha heybetli daha karizmatik bir abi (hollywood adına büyük bir kayıp ); FARUK USTA öyle lafla falan değil her haliyle tam bir usta (köfteler bana kalsa millet açlıktan ölebilirdi) ve TÜM BALIK SEVDALILARI sevda kelimesinin taşıdığı bütün zerafeti, kibarlığı, hoşgörüyü, insanlığı ,duygusallığı, paylaşmayı, fedakarlığı, ....... hepsini en üstün haliyle barındıran insanlar olarak hafızama ve eminim tüm arkadaşlarımın hafızalarına asla silinmeyecek şekilde kazındı.
Ben yukarıda olanları tam olarak göremesemde ,öğrencilerim yaseminle incinin balık tutunca atmış olduğu kahkahaları sevinc çığlıklarını görmek yeterliydi zaten ( bu arada o küçük balığa da teşekkür etmeden geçemiyeceğim sağol küçük istarvit seni en az on kere suya atıp çektik bütün çocuklar balık tutmanın keyfini sayende yaşamış oldu )

EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK O KÜÇÜK YÜREKLER SİZİ ASLA UNUTMAYACAK

YILMAZ
23,08,1982
0RH+
www.gaziosmanpasaeuo.k12.tr

Bu mesaj en son " 24-04-2008 " tarihinde saat 00:32 itibariyle sarayburnu tarafından düzenlenmiştir...
sarayburnu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla