Yalnız Mesajı Göster
Eski 23-04-2008, 22:00   #5 (permalink)
Ersin
Moderatör

Ersin kullanıcısının avatarı

Ad-Soyad: Ersin Karaketir
Kan Grubu: A Rh -

Bu organizasyonla ilgili Nisan Ayı başlarında ilk konuşmalarımızı hatırlıyorum da, yüreğim nasıl kıpır kıpır olmuştu. Bu heyecanla beraber bir yığında soru işareti. Ayrıca katılamayacak olmamın vermiş olduğu büyük bir burukluk. Ama bugün fotoğrafları ve yaşanan sevgi selini gördükçe, yazılan duygu dolu mesajları okudukça anlatılmaz bir gurur sarmakta bütün yüreğimi. Akşam konu ilk açıldığında ekran başında gözyaşlarıma zor engel olmuştum.

Ben bile böylesine güzel bir 23 Nisan Bayramı yaşadığımı hatırlamıyorum. Yaptığımız bu iş ile küçük yüreklere aşıladığımız bu sevgi, sanırım ömürleri boyunca unutulmayacak. Onlar ki bu hayatı bizler gibi yaşamayı sonuna kadar hak eden yürekler. Onlar ki acınmaktan çok hatırlanmayı ve sevilmeyi sonuna kadar hak eden yürekler. Onlar ki hayata çok daha güzel bakmamızı, tutunmamızı ve manevi duygularımızı hatırlamamızı sağlayan yürekler.

Öncelikle Yüce Atama teşekkür ederim. Böyle bir bayramı bizlere ve tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği için. Ve sonra fikir babamız olan Sevgili Birol Abi’ye, bu anlamlı günde destekleriyle ve katılımlarıyla yanımızda olan tüm sevda ailesine tek tek teşekkürü bir borç bilirim.

İyiki varsınız dostlarım. İyi ki sizlerden birisiyim…

Sevda dedik yola çıktık. Attığımız her ufak adımda çok büyük sesler duyduk. Duymaya da devam ediyoruz.

Ersin Karaketir / 1979 / Arh-

..Kahraman Çorum..

Bu mesaj en son " 24-04-2008 " tarihinde saat 12:50 itibariyle Ersin tarafından düzenlenmiştir...
Ersin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla