Alıntı:
Emre tafarından gönderildi
Forumumuzda sizin gibi düşünen fikirdaşlarınız var.
Ama ben katılamayacağım size, amaç doğru ve nitelikli şekilde avcılık yapmaksa bu güne kadar hep en büyük en trofe balıkların canlı yemle alındığını tecrübe ettim. Eğer amaç trofeyse ben canlı yem diyorum. Bunu kullanmaktan da çekinemeyeceğimi söylüyorum. Sonuçta doğa biz insnaların kullanımına sunulmuş bir meradır. Ha canlı teke takmışız ha kasaptan bir kilo et almışız ha koyun postunu yere halı yapmışız ha oltaya canlı zarganayı takmışız bence bir fark yok, sonuçta iğneye takılan balıkta geri salmazsak ölüp gidiyor.
Bu konu üzerinde çok uzun süreler düşündüm konuştum, yani ilk defa duyduğum düşündüğüm bir şey değil.
Eğer siz dediklerinizde haklı iseniz o zaman ne olursa olsun canlı öldürmeyi tamamen bırakalım.
|
sevgili emre kardeşim ben size takmayalım demiyorum fakat sadece ve gerçekten ve masumane bir şekilde içimde sıkıntı yapan bu konuyu paylaşıyım istedim.üstelik orda birde sorum vardı balıkların canının yanmadığıyla ilgili bu konuyla ilgili bilginiz varmı?gerçektende büyük trofeler canlıya daha çok rağbet ediyor.kardeşim sana iyi ve bereketli avlar.