hehehehe şimdiden sizlere şunu diyebilirim 13 nisan aynalı sazan avı mı sabote ettiler

13 nisan diye planladım fakat eşimin ısrarları üzerine yanlız gitmemeye karar verdim burada okuyan bir üniversiteli arkadaşıma söyledim oda ayın 6 sında gitmeyi kabul etti herneyse sabah 4:30 da size gösterdiğim istikametten değil araç gidebilir ihtimali ile yaylaya giden başka bir güzargah kullandık sizlere bir ara uydudan bu güzargahıda göstereceğim herneyse yola koyulduk yol acayip bozuk baya bi ilerledik yaylaya ayrılan traktör yolunada saptık fakat kar sularının akması ile yol resmen çökmüş te ortasından akan su fay hattına benzemiş resimleride bir ara yükleyeceğim herneyse geri dönmeye karar verdik ama bu sefer dedikki farklı bir yere gidelim hiç bilmediğimiz olsun dönüşte karar verdik narman ilçesine bağlı göllü köyüne gideceğiz orada bir göl var mış göllü ilköğretim okulunun sitesinden görmüştük ama içinde balık varmı yokmu bilgimiz yok gölün ismide aygır gölü sabah 6:30 falan biz göllüye vardık orada bir kahvede 1,2 saat kadar konakladık muhabbet çay falan köylüye sorduk göl nerede balık varmı adamlar içinde sadece kurbağa ve yılan var dedi biz yinede gidelim dedik bildiğin su birikintisi kadar bir yer ama internetteki resmi kocaman gözüküyor tahminen 60km yol yaptık sabah 8:30 da da eve döndük oltam daha su yüzü görmeden

sizlerle yakında resimlerinide paylaşacağım balık hariç hertürlü ekşın vardı .