Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-04-2008, 19:03   #1 (permalink)
Admiral
Administrator

Admiral kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Varsayılan 23 Nisan 2008 Günü Yapılacak Olan Zihinsel Engelli Çocuklarımızın Boğazda Tekne gezisi ve Balık Avı

Hepimiz dün gibi hatırlarız hayatımızda iz bırakan elma şekeri gözlerimizde parıldayan coşkuların, yıllar sonra bile aynı tadın unutulmayacak kadar dün olan mutluluklarımızın dudaklarımızda oluşturduğu tebessümlerini…

23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramında zihinsel özürlü çocuklarımızın toplum yaşamına kazandırılma eğitimlerinde, sosyal beceri ve faaliyetlerin el verdiği ölçüde topluma uyumlarını sağlamak ve bu eğitim potaları içerisine hepimizin hala unutamadığı o "şeker kokulu patlangaç maytaplı "bayram günleri gibi bir günü yaşatmak için bir araya gelip, bu muhteşem güne birlikte tanık olmayı, o günün içerisinde o çocukların yanı başlarında, o çocukların sımsıcak kalplerinde olmayı hedefliyoruz.

23 Nisan günü için özürlü çocuklarımızın bulunduğu "Haracçı Eğitim Uygulama Okulu" Gaziosmanpaşa/Arnavutköy’de ki eğitim yöneticileri ile temasa geçtik.Yaklaşık olarak 40 ila 50 çocuk ile teknemizin bulunduğu sahile her iki çocuğa bir öğretmen düşecek şekilde bir katılım ile programımızı başlatacağız.

Hediye sponsorumuz olan Firar/Vira balıkçılık mağazaları her özürlü çocuğumuza kamış ve makinesi ile birlikte set olarak olta takımı hediye edecektir. Firar/Vira Balıkçılığa bu jestlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım…

Bu programımızda her zaman ki gibi Yaban tv’de aramızda bizlerle olacaktır. Şu anda adını burada yazamayacağım bir iki ulusal kanal daha iştirak edecektir. İlgilerinden dolayı onlara da teşekkürlerimizi sunarız.. Daha sonra avlak bölgemize intikal ederek, forumumuzda ki yönetici arkadaşların eşliğinde ve çocukların eğitmenleri ile oltamızı kontrol altında suya bırakacağız…

Forum yöneticilerimiz dahil olmak üzere Balık sevdası ekibi 40 kişi olacaktır. Çocukları öğlene doğru tekneye alacağımız için biz sevdalılar daha önce giderek yine sadece bu oluşuma yardım eden bir başka kuruluş bize balon ve balon şişirme makinesi verecektir. Bu arada bizler de teknemizi baştan aşağı süsleyeceğiz…

Bu güzel gün de bizlerle olacak ve sadece kontrol ve yardım gönüllüsü olarak yanımızda olmak isteyen arkadaşlarımız isimlerini yazdırsınlar lütfen. Kendilerine şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Bu mesaj en son " 10-04-2008 " tarihinde saat 10:23 itibariyle Ersin tarafından düzenlenmiştir....
Admiral is offline