Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-02-2008, 04:15   #5 (permalink)
hmsahin
Member

hmsahin kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007

Ben böyle ciddi bir konuya hiç yazmadım. Ciddi bir fikrim olmadım için. Ama ciddi ve ve herkesin bildiği bazı gözlemlerim var.
Avrupa yani AB dediğimiz (bizimde girmeye çalıştığımız!!!) böyle bir dert yaşamıyorlar. Nedenmi? Adamlar yıllar yıllar önce çok büyük sarfiyatları planlamışlar ona göre kaynaklarını yaratmışlar. Bu günü kurtarmak bizim ülkemizin genel sorunu, her alanda böyle. Biz balık sevdalı güzel insanlar kendi kategorimizde durumu düzeltmeye çalışıyoruz. Bu güzel ÜLKEMİZİN "böyle geldi böyle gidecek" felsefesini sindirdiler. Ve üzülerek söylüyorum ki halkımız çeşitli geçim sıkıntıları ve hayat boğuşmaları nedeniyle bunu kabul etti.
Artık Bu Ülkede "bir uçak düşmüş 57 kişi ölmüş" "bir trafik kazası olmuş, şarampol falan 36 kişi ölmüş" bunlar 3. sayfa haberi olmuşsa ve yöneticiler hala koltuk sevdasındaysa, veya koltuğu geçelim zaten ona biri zaten oturacak, ona el pençe divan sevdasındayda ki maalesef böyle, bizim ne köyümüz kalır ne kasaba, hepsi nüklüeer santral olur, hatta bulgaristana bile enerji satarız. Bunuda en çok satan gazetemizde!! bas bas haykırırız..
Sevgilerimle.
HMŞ.

http://picasaweb.google.com/HalilMuratSahin
hmsahin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla