Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-02-2008, 12:30   #10 (permalink)
memoli38
senior Member

memoli38 kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2007

bu n99 lara baktım en iyisi piyasaya çıkmasını beklemek...
012dy1.jpg
Cep telefonu piyasasının sonu yok gibi görünüyor. Benim aklımı karıştıran asıl soru ise bir süre sonra telefonlara koyacak numara bulamayacaklar. O zaman ne olacak? Nokia N99 modeli Nokia N800’ün konsepti gibi görünüyor. Tabi bir kaç farkla. Öncelikle N99’un Q klavyesi var ve ekranı dokunmatik. Ayrıca 8 megapixel’lik kamerası 16 GB’lık dahili hafızası ve 9 yönlü kontrol çubuğu ile göz kamaştırmakta. 3.2”’lik ekranı ise görülmeye değer. Bunun yanında GPS, MP3, DIVX, MPEG, AVI gibi formatları sorunsuz çalıştırmakta, WLAN ve WIFI çıkışlarına da sahip. Aslına bakarsanız Nokia telefondan çok bir cep bilgisayarı yönünde ilerlemiş. Piyasaya çıktığında çok ciddi alıcıları olacağı kesin olan ürünün şimdiden bütün dünyada merakla beklendiğini de hatırlatalım.

6426385_961371_tt9g624.jpg çin malı

HEM CEP TELEFONU HEM KABLOSUZ TELEVİZYON HEM DOKUNMATİK HEM BLUETOOTH HEM KAMERA İNANIILMAZ BİR SES KALİTESİ
TELEKOMDAN KAYITLIDIR TELEFON.. ALAN KISI KESINLIKLE PIŞMAN OLMAYACAKTIR.. OZELLIKLE BELIRTMEK ISTIYORUM MENU DİLİ TÜRKÇEDİR...
*MP3 audi *Player, *
3gp, ", *Mp4, *Video, *Players, *
mp3, *Ringtone, ,, 3d, *Sound, *Digital, *Video, , , ,
Analog antenli TV
Headset olmaksizin distan dinlenebilen FM Radyo
MP3 ve MP4
1.3mp Kamera
Video Cekimi
Web Kamera ozelligi
Bluetooth
GPRS
3D yuksek ses kalitesi
512 MB Hafiza Karti icinde ve diger Standdart ozellikler
Operator lerden bagimsiz, SIM Kart icinde olmaksizin da TV izlenebilir- Digital, kaliteli net 2.6 inch ekranda keyif verici seyir icin.
Menu Dili : Turkce,Ingilizce, Rusca, Fransizca, Tai.
Makina 10.4 x 6.1 x 1.7 cm ebatlariyla siradan kucuk bir telefon olculerindedir ve kayitlidir..

www.byvatan.biz
memoli38 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla